Azt mit jelent ha azt mondja egy pszichiáter hogy nem érti miért vagyok olyan amilyen?
Figyelt kérdés
Félénk és zárkózott vagyok, nem tudok isemrkedni.
Nem tud rájönni ennek az okára.
Vele jól el tudok beszélgetni, mindenről, szerintem ezért sem érti hogy mi lehet velem a gond.
Meg engem azok a munkakörök érdekelnek ahol emberekkel találkozom, és nem érti az összefüggést hogy ha zárkózott miért ilyen munka érdekel.
Lehet hogy nem lehet rajtam segíteni?
2020. aug. 9. 13:23
1/5 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy mint "szakember" nem jó és nem való az adott szakmába.
2/5 anonim válasza:
Ordít az írásodból, hogy mi lehet veled-még laikusként is.
4/5 anonim válasza:
Rossz a szakember....en is hasonló jellen vagyok viszont a munkában ugyanúgy imadok emberekkel foglalkozni és kommunikálni. Az hogy nehezen baratkozok és zarkozott vagyok nálam az alacsony onbizalombol és a csalodastol való félelem miatt van, de ettől függetlenül a munkában vagy pl egy-egy állásinterjún remekül teljesitek és kiemelkedő a kommunikációm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!