Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szeretnék láthatatlan lenni?

Szeretnék láthatatlan lenni?

Figyelt kérdés

Olyan szeretnék lenni, akivel senki nem törődik, észre sem veszi senki. Munkahelyen, bárhol. Nem szeretem már az embereket, beszélni sem szeretek senkivel, jól elvagyok egyedül. A korona miatt 3 hónapig voltam munkanélküli, 3 hónapig nem léptem ki a lakásból és nem beszéltem senkivel. Akkor éreztem a legjobban magamat, most bánkódok hogy nem lehet már “legálisan” ilyet csinálni, mert ha most zárkóznék be, bolondnak mondanának a szomszédok. Akiknek amúgy nem is köszönök, hogy békén hagyjanak. Közben azt hiszik bunkó vagyok és nagyképű, de örülök neki ha ezt hiszik. Ha ezt hinné mindenki és békén hagynának annak örülnék a legjobban. Ha nem kéne pénzt keresni, akkor elmennék egy lakatlan szigetre vagy valami erdő mélyére.

Tekinthető ez a magányos farkas jellem normálisnak? Vannak ilyen emberek? Én gyerekkorom óta ilyen vagyok és kerülöm az embereket. Az állatokat szeretem, volt két kutyám is, de szivesen tartanék egy állatfarmot is.

2020. aug. 5. 18:57
 1/2 anonim válasza:
Fontosak az életben az emberi kapcsolatok, hogy tudj számítani valakire akár. Nem lehet, hogy csak eddig rossz tapasztalataid voltak másokkal kapcsolatban? Talán nem mindig olyan rossz, ha van ott valaki:)
2020. aug. 5. 19:49
 2/2 anonim ***** válasza:
Én át tudom ezt érezni, hasonlóképp látom én is a dolgokat.
2020. aug. 5. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!