Ez melyik betegségre vagy személyiségzavarra jellemző?
Figyelt kérdés
Zárkózott, nem érdekli semmi, a családja se érdekli, kevés az empátiája, szociális szorongás miatt nem hagyja el a házat se. Emellett nagyon hamar dühös lesz, antiszociális viselkedése van (Tudom mit jelent). Öngyilkossági gondolatok nincsenek jelen, manipulatív képes lenni, kétszínű, amit neki szabad azt a másiknak már nem. Ezek mire utalnak?2020. aug. 4. 07:17
1/5 anonim válasza:
Erről egy phszihiátert kelleme megkérdezni meg eléggé összetett a probléma
Nem feltétlen phszihés a probléma csak a rossz nevelés vagy a nevelés hiányának következménye is lehet a legtöbb tünete
Bár a szociális szorongás fennállása az már phszihiátriai eset
2/5 anonim válasza:
Alkohol vagy droghasználat nem volt?
3/5 A kérdező kommentje:
Droghasználat nem. Viszont alkoholt szokott inni, továbbá amikor előjön a szociális szorongása akkor legtöbbször dühös lesz, vagy a sírás jön rá, az végett hogy így kell élnie. Ilyenkor nehéz uralkodni magán, néhányszor verekedés lett majdnem a vége. Amikor visszagondol a régebbi bántalmazásaira, akkor dühös lesz, bosszút akar. Egy enyhe öngyilkossági kisérlete 1-szer volt, de negyedéig se jutott el, úgy áll hozzá hogy ha már véget akar vetni az életének akkor el akar kezdeni bűnözni vagy ilyesmit csinálni, de öngyilkos nem akar lenni.
2020. aug. 4. 07:51
4/5 anonim válasza:
A szociális szorongásra meg a dührohamokra gyógyszert kéne szednie
5/5 anonim válasza:
Én is találkoztam hasonló személyiséggel.A manipulatív viselkedés,és amit neki szabad másnak nem,személyiség jegyek alapján,arra gondolok nárcisztikus személyiségzavarnak egyik típusa lehet.De elképzelhető,hogy más probléma is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!