Láttatok már hozzátartozót holtan? Ha igen, ezt hogy lehet elfogadni?
Figyelt kérdés
Édesanyám. 2 napos haláltusa, utolsó fél órában el kellett köszönnöm, mert eltorzult az arca, kibuktam. Órákkal később jöttek csak érte, utolsó búcsú, merev volt, teste gumi szerű, arcvonásai eltűntek, minden kín az arcán. Körül sem tudnám írni. A temetésen majd picit átalakítják, mintha aludna. Nem tudom, hogy meg fogom-e tudni újra nézni. Pedig nagyon szeretném. Segíthet feldolgozni?2020. aug. 3. 19:48
11/13 anonim válasza:
Nagyon sajnálok mindenkit, ez szörnyű lehetett! Ez egy lelki trauma, hatalmas SOKK! Anyukám tavaly halt meg kórházban, 84.éves volt,sajnos demens. Nem ismert meg bennünket. Borzalom volt őt így látni. Gyermekkoromban azt hittem a szüleim halhatatlanok! Azért mert egy biztos, erős hátterek voltak mindig. Nagyon hiányzik..apumat magamhoz vettem, ő jól bírja még magát. 90.éves! De minden nap rettegek, mikor jön el az idő. :( Anyumat nem láttam, hamvasztva lett. Lelkifurdalás gyötör, mert utolsó napokban nem tudtam bemenni hozzá, ugyanis műtöttek darabos láb töréssel. Kérdező, írod hogy anyud fiatal volt, hány éves volt? Mi történt vele? Nagyon sajnálom.
12/13 anonim válasza:
Hát én szinte az egész családomat elveszítettem már. Édesapámat megnéztem, mert mindenki azt mondta, hogy jobb lesz utána (nyugodt volt az arca), de számomra a legrosszabb döntés volt. 14 éves voltam és mai napig (most 27 vagyok) ha rá gondolok, az a kép ugrik be először, nem pedig más emlékek... Úgyhogy nincs mindenkire jó hatással. Utána már senkit nem néztem meg és jobb így, mert mindenkiről az a kép maradt meg a fejemben, ahogyan élve emlékszem rájuk.
13/13 anonim válasza:
Láttam váratlanul jött egy életre bennem maradt 17/F
Elfogadni nem tudom hogy lehet de elfelejteni nem lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!