Pánikroham ilyen hosszan?
Figyelt kérdés
Úgy három hete történt, hogy sportolás közben légszomjam lett és fájt a hátam. Ez aztán elmúlt, de nagyon megijedtem ettől az egésztől. Később újra jelentkeztek a tünetek, így elmentem orvoshoz. EKG, vérvétel, vérnyomás, mellkas rtg rendben van, nincs eltérés. A mellkasi nyomás viszont megmaradt, néha köhögnöm is kell, és olyan, mintha nem lenne elég levegőm, pedig tudok mélyeket lélegezni, nem zihálok. Baromi ideges is vagyok emiatt. Fül-orr-gégésznél is voltam, még ortopédián is a hátfájás miatt, sehol nem találtak semmit. Már sírhatnékom van, minden negatív, de mégse múlnak a tünetek. Már hányingerem is van, úgy érzem van valami borzalmas betegségem, amit nem tudnak felfedezni. Mivel az első tünet úszás közben jelentkezett, már tüdőbetegségtől kezdve szívelégtelenségen keresztül COPD-ig mindent diagnosztizáltam magamon. Természetesen még visszamegyek a házi orvoshoz, de addig talán ti is tudtok valami megnyugtatót mondani. Lehet ez idegi alapú? Már régebben is volt gondom a szorongással, akkor is hasonló tüneteim voltak, most csak azért rémít meg ennyire az egész, mert ez először sport közben jelentkezett, de már attól is független.2020. aug. 1. 18:20
1/3 anonim válasza:
Ez nem pánikroham (ha rohamod lenne, arról tudnál, de az amúgy pár percig tart max.), ez szorongás.
Vagy hipochondria. Az sem kizárt, tekintve, hogy már magadat diagnosztizálod minden szörnyűséggel.
2/3 anonim válasza:
Megijedtél, és ráfeszültél a témára, szóval most már magadnak generálod. Komoly betegséggel nem tudnál soprtolni.
3/3 anonim válasza:
Vagy ptxed lett mert az pont nyomás érzést, fulladást és lapocka taji fájdalmat okoz ha még kicsi nem látszik a mellkasröntgenen. Hátfájásod nem lesz panikrohamtól. Viszont ha átvilágítanak a tüdőgondozóba akkor látszani szokott a légbuborék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!