Az első pánikroham után miért reagál a testem a stresszre pánikrohammal?
Figyelt kérdés
Amég nem volt meg az első pánikrohamom addig akármilyen ideges is lehettem vagy félhettem akármennyire is nem lett tőle rohamom de mióta megtapasztaltam az első rohamot azóta a legkisebb ingerre is előjön, nem félek tőle csak azért elég szar érzés hogy szinte még idegesnek sem szabad lennem mert akkor nem elég hogy ideges vagyok hanem minden bajom lesz, szédülök nem kapok levegőt, ver a szivem. Nagyon idegesítő hogy igy kell reagálnom a stresszre de eddig ez nem volt.2020. júl. 24. 19:46
1/7 anonim válasza:
Mert saját magadnak generálod azért, mert félsz tőle.
2/7 anonim válasza:
Ez bizony ilyen, nálam is így volt.
3/7 anonim válasza:
Nalam is igy volt. Amig zavar, idegesit, netalantan felsz tole, addig ilyen lesz.
4/7 A kérdező kommentje:
Tényleg nem félek tőle csak kellemetlen
2020. júl. 24. 20:15
5/7 anonim válasza:
Én is így vagyok vele, és az utóbbi időben egyre rosszabbodik. Már alig vannak időszakok, amikor legalább elfogadhatóan érzem magam.
6/7 anonim válasza:
Tudat alatt félsz tőle meg az idegrendszered lelkivilagod legyengült és kevesebbet bír. Erősíteni kell pozitív dolgokkal hogy jobban bírd a stresszt. Én már annyira nem bírom hogy egyész kis dologtól rosszul leszek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!