Nagyon depressziós vagyok? Hogy tudok magamon segíteni?
Sziasztok! Kb 10 éve vagyok nagyon depressziós és pánibeteg! Az egész onnan indult, hogy elment a kedvem mindentől. Most már annyira durva, hogy senkivel nem beszélek, 5 éve járok pszichiáterhez de nem segit! Ő sem sem a kedéllyavítók! Volt 3 nagyon sújos balesetem, egyszer a 3.
nyaki csigolyám tört el.. A munkahelyemen sem beszélek senkivel! Felkelek, elmegyek dolgozni, hazamegyek, takarítok, tv-zek, lefekszek! És ez meg 7 éve.... egy ideig néha eljártam az egyik barátommal beszélgetni de már vele sem nagyon beszélek! Általában képes vagyok órákat eltölteni azzal, hogy bámulom a földet, ami szerintem nem normális! Vettem magamnak egy BMW 745-öt, mondván, hogy attól boldogabb leszek. Hát nem.. ti mit tudnátok tanácsolni, mit csináljak?
Kezdj el keményen sportolni, az bizonyítottan meglódítja a hormonháztartást.
És csinálj teljesen más dolgokat mint amiket eddig.
Ami nem segít, azt meg hagyd el (gyógyszer, pszichomókus)
Szia,
Itt egy olyan kérdés, amiben motiváló válaszok vannak, amik segíthetnek, ha van egy kis időd olvasni :
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
Hmm,ez valóban rosszul hangzik viszont új dolgokat elkezdeni tényleg jó ötlet ezzel tudnál leginkább magadon segíteni ha van is hozzá elég akaratod..
Haladj lassan,biztos van ami érdekel és ha nem is a sportolás csak járj el sétálni,munka után kávézni vagy ilyesmi amihez kedved van..
A családtagjaid is segítségedre lehetnek,ne zárkózz el tőlük teljesen..
Ismerkedni is megpróbálhatsz de szerintem azt csak azután ha már te rendben vagy..
Tudom hogy félsz a változástól mert eddig monoton volt az életed de ne félj segítséget kérni,neked is akarnod kell a változást!
Mindenesetre sok sikert neked♡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!