Olasz kapucsínó helyett jó az ha helyette simán csak vizet iszok? És ha nem jó helyette akkor mit igyak?
Ikes igékről még nem hallottatok? Rettenetes olvasni. IszoM nem iszok.
A rivotril nem gyógyszer mert nem gyógyít meg semmiből. Ha nem szeded nem leszel álmos és nem kell ennyi kávé sem.
"Ha nem szeded nem leszel álmos és nem kell ennyi kávé sem."
Szeretek kávézni szerintem 3 kávé, meg 2 olasz kapucsínó még nem nagyon sok. A függőséggel van bajom, hogy függő vagyok.
Igen, rivotril függő vagy. Nehéz lesz letenni és az a nagy baj hogy egy idő után hatni sem fog ugyan az az adag, egyre több kell majd
Határ a csillagos ég. Én frontint szedtem, pici adagban de így sem volt könnyű megszabadulni tőle. 5 kávé az sok egy napra. 2 még oké de több nem javasolt remdszeresen. De ha szerinted nem sok akkor nem értem miért tetted fel ezt a kérdést. Rivotril nelkül is ki tudsz menni a lakásból. Van lábad nem? Tudom miről beszélsz és persze nehéz de ki tudnal menni anelkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!