Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehetséges gyászolni a még...

Lehetséges gyászolni a még élőket?

Figyelt kérdés

A szuleimmel lakom es latom ahogy öregszenek. Meg csak 50 koruliek de mar most van am egeszsegyugyi bajok es egyre rosszabb lesz. Ma is azert nem tudok aludni mert kepeket latok magam elott ahogy apám sirjanal allok.

Nem tudom kiverni oket a fejembol, vegso elkeseredesmbol irok ide. Amugy nincs semmi tenylegesen komoly problémájuk, csak olyasmik mint elhízás meg egyeb korral jaro.

Sokszor amikor elköszönnek megijedek hogy akkor latom oket utoljara es ha késnek nagyon rosszul erzem magam.

Elkepzelem hogy hiv majd a rendorseg, hogy balesetet szenvedtek.

Nekik nem mondtam ezeket. 23/l

2020. júl. 29. 02:20
 1/6 anonim ***** válasza:
77%

Ha még csak 50 körüliek akkor még élhetnek akár 20-30 évet is vagy ritkább esetben többet is (bár túlsúllyal ritka a 80 feletti kor megélése)

Amíg még nem haltak meg addig meg ne temesd el őket, majd akkor gyászolj ha meghaltak

Addig meg éld az életet velük úgy ahogy eddig

Nem kell olyan dolgokra ráparázni amik majd csak 20-30 év múlva fognak bekövetkezni vagy 20-30 éven keresztül mindennap hülyére aggódod magad?

Arra meg a te egészséged fog rámenni 23 éves létedre

Javaslom phszihológus felkeresését ha erről a rossz szokásodról nem tudsz leszokni mert akkor ez már valami kóros phszihés zavar amit vagy phszihológus vagy phszihiáter tud csak orvosolni

2020. júl. 29. 02:41
 2/6 A kérdező kommentje:
pszichológus* köszi, ez ilyen jellegu tanacs volt: depresszios legyen boldog
2020. júl. 29. 02:43
 3/6 anonim ***** válasza:
75%

Értem.Akkor sírasd őket az elkövetkezendő 20-30 évben nekem aztán nyolc, Nem az én egészségem fog rámenni az állandó felesleges parázásra

Ha meg tudod, hogy depressziós vagy akkor meg miért nem mész orvoshoz és miért nem kezelteted magad?

2020. júl. 29. 02:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez az élet rendje.A szülők csak egy ideig vannak velünk.Találd meg a párodat, akivel le tudsz élni egy lehet boldogságban.De tudd, hogy vannak szüleid is.Róluk se feledkezz el.Szükséges, hogy az ő lelküket is ápold mert felneveltek téged.
2020. júl. 29. 05:04
 5/6 anonim ***** válasza:

Igen, mert a gyász egy folyamat. Nem is csak embert lehet gyászolni, akár egy kapcsolatot vagy bármilyen időszakot is.

Ennek ellenére azt ajánlom, hogy kezdj ezzel valamit, hiszen ez csak megkeseríti az életedet.

2020. júl. 29. 17:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Én is ezt csinálom, már kb 10 éve. 19 éves vagyok ..

Anyukám egyedül nevel kettőnket és több baja is van, leginkább szívbetegségek, plusz még most ez a vírus is, szarrá aggódom magam mindennap, amikor elköszön munkába én is pont erre gondolok, meg ha késik, hogy valami baj van. Nagyon függök anyumtól, nagyon félek, hogy elveszítem. Nem tudom mit lehet csinálni, bocsi, hogy erre nem tudok mit mondani, csak gondoltam leírom, hogy nem vagy egyedül ezzel.

2020. júl. 30. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!