Mennyi ideig jartatok pszichoterapira? Mennyire volt hatasos? Heti/havi hany alkalommal?
2es vagyok szerencsére a valóságot semmilyen szinten nem befolyásolja, hogy egy unatkozó hülyegyerek mit firkál ide. Attól, hogy te próbálod több embernek eladni magad még más nem szórakozik ezzel.
Megsemmisítettek a válaszolók? :D Még mindig ugyan az az állásom van amit nagyon szeretek, ugyan abban a csodás erkélyes lakásban ébredtem kilátással a hegyekre, és még mindig több egyetemet végzett értelmiségi vagyok. :D Csak a te fejedben történik amit elképzelsz. A valósághoz semmi köze nincs. Valami rondaságot feltétlenül írj még ide, mivel kényszeres vagy úgysem bírod ki, hogy ne a tiéd legyen az utolsó szó. :D
Kár, hogy már senki nem fogja elolvasni mert én is kiröhögtem magam, sajnálom az időt bolondokra. További jó beszelgetést saját magaddal. :D Azt hiszem ezt csak egy szóval lehet jellezni: SZÁNALMAS
Na jo, a 3. ember írta le ide, hogy magaddal beszelgetsz, erre most mar mi beszélgetünk saját magunkkal?😂 hozd elő meg a másik enedet is, aki ékezetek nélkül ir, mas nem fog megvédeni. Erkélyes lakás🤣🤣🤣 Értelmiségi🤣🤣 most akkor csóró vagy, akinek nincs pénze terápiára, vagy hihetetlen “ csodás erkélyes lakásban” laksz, es a Balatonon nyaralsz?? Kemény gazdagság. Loool
Itt csak szórakoznak rajtad, de te egy névtelen fórumon próbálod bizonygatni a “csodás” kis életed, közben eddig meg nem volt 10000 forintod terápiára🤦🏼♀️ :D Kiszel tunde szokta a szánalmas szót használni mindenkire, aki kirohogi, azon a szinten vagy. Tényleg autista lehetsz. Te több egyetemet végzett értelmiségi :D:D Terapiara próbálj meg összekotorni valamennyit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!