Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mennyi ideig jartatok pszichot...

Mennyi ideig jartatok pszichoterapira? Mennyire volt hatasos? Heti/havi hany alkalommal?

Figyelt kérdés
2020. júl. 23. 08:59
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
20. Mindenki magából indul ki. Sajnálom, hogy így jártál. De nem lesz jobb ha tovább provokálsz másokat, sehol nem fognak megszeretni meg felnézni sem rád. Vegyél elő egy könyvet hátha segít. Legalább a helyesírásodon mert riasztó.
2020. júl. 23. 22:40
 22/27 anonim ***** válasza:
Igazad lehet 15 a suliban is verik folyton meg a szülei is. Lassan mindent elárul magáról. Sajnálatra méltó.
2020. júl. 23. 22:50
 23/27 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy anonim a fórum, mert nem állíthatom biztosra, hogy te utolsó egy másik személy vagy, de nehéz elhinnem, hogy bárki is ezt a degenerált lényt védené. Mar a “mi közöd hozza?” kérdésnél eldőlt, hogy egy vérbeli tanulatlan proli. Az en helyesírásom riasztó? :D Mutass már egy hibát, amit vétettem. Az ékezeteket pedig a telefonom javítja es egy ilyen fórumon nem fogok vele törődni. Mégis hogy kothetsz bele olyan dologba, ami nincs te agytröszt? Ha egy másik személy vagy, az a riasztó, hogy ilyen egysejtű beteg hisztis gyereket vedesz.
2020. júl. 23. 22:58
 24/27 anonim ***** válasza:
"utolsó" vagyok. Szerintem valamit félreértettél. Szerintem senki nem védi. Csak ő óbégat magában.
2020. júl. 23. 23:06
 25/27 anonim ***** válasza:
Szerintem engem próbáltál támadni, a helyesírásommal is, ami kvara nevetséges... Pláne, hogy ez a sérült lény írni es fogalmazni sem tud. Akkor mégis miről beszélünk? De mindegy is, mar kiröhögtem magam mára, ennyi elég volt.
2020. júl. 23. 23:25
 26/27 anonim ***** válasza:

2es vagyok szerencsére a valóságot semmilyen szinten nem befolyásolja, hogy egy unatkozó hülyegyerek mit firkál ide. Attól, hogy te próbálod több embernek eladni magad még más nem szórakozik ezzel.

Megsemmisítettek a válaszolók? :D Még mindig ugyan az az állásom van amit nagyon szeretek, ugyan abban a csodás erkélyes lakásban ébredtem kilátással a hegyekre, és még mindig több egyetemet végzett értelmiségi vagyok. :D Csak a te fejedben történik amit elképzelsz. A valósághoz semmi köze nincs. Valami rondaságot feltétlenül írj még ide, mivel kényszeres vagy úgysem bírod ki, hogy ne a tiéd legyen az utolsó szó. :D

Kár, hogy már senki nem fogja elolvasni mert én is kiröhögtem magam, sajnálom az időt bolondokra. További jó beszelgetést saját magaddal. :D Azt hiszem ezt csak egy szóval lehet jellezni: SZÁNALMAS

2020. júl. 24. 17:05
 27/27 anonim ***** válasza:

Na jo, a 3. ember írta le ide, hogy magaddal beszelgetsz, erre most mar mi beszélgetünk saját magunkkal?😂 hozd elő meg a másik enedet is, aki ékezetek nélkül ir, mas nem fog megvédeni. Erkélyes lakás🤣🤣🤣 Értelmiségi🤣🤣 most akkor csóró vagy, akinek nincs pénze terápiára, vagy hihetetlen “ csodás erkélyes lakásban” laksz, es a Balatonon nyaralsz?? Kemény gazdagság. Loool

Itt csak szórakoznak rajtad, de te egy névtelen fórumon próbálod bizonygatni a “csodás” kis életed, közben eddig meg nem volt 10000 forintod terápiára🤦🏼‍♀️ :D Kiszel tunde szokta a szánalmas szót használni mindenkire, aki kirohogi, azon a szinten vagy. Tényleg autista lehetsz. Te több egyetemet végzett értelmiségi :D:D Terapiara próbálj meg összekotorni valamennyit

2020. júl. 24. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!