Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mennyi ideig jartatok pszichot...

Mennyi ideig jartatok pszichoterapira? Mennyire volt hatasos? Heti/havi hany alkalommal?

Figyelt kérdés
2020. júl. 23. 08:59
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
5%
hatoska nem ez volt a kérdés, de látom nem zavar. Állítsál magadon. Tudod nem mindenki olyan rutinos mint te, hogy végig járta az egész rendszert a bentfekvéstől a szedálásig. Nekem csak volt egy problémám amivel jártam valahova, ami nem segített de már rég megoldódott azóta. Szóval majd befekszem a gumimatracomra a Balatonon a barátaimmal amíg te a pszichiátrián agonizálsz, nem véletlenül.
2020. júl. 23. 21:11
 12/27 anonim ***** válasza:
0%
Édes Istenem🤣🤣 Máris szebb az estém :D Szerencsétlen szaki, akihez egy ilyen egy évig jár... Remelem csak 11 éves vagy, ha nem, abba bele sem merek gondolni... Mész a Balatonra? Aztakva.🤣 En 12 évesen voltam ott utoljára táborban, már akkor hánytam a színvonaltól, ma mar a lábamat nem mosnám meg abban a prolikkal teli mocsárban :D Bár nem csodálom, nyilván terápiára sem volt pénzed. Ne a gumimatracodra koncentrálj, hanem inkább egy gumiszobára kiscsillag. :D 60-as IQ-val nem kellene szaporodni, mert te leszel az eredménye.🤦🏼‍♀️
2020. júl. 23. 21:38
 13/27 anonim ***** válasza:
5%
LOL ide gyogyósok is írhatnak? :D
2020. júl. 23. 21:50
 14/27 anonim ***** válasza:
20%
Mentalis egeszseg a kategoria neve, azert szabadult ide 12eske is. Latszik is rajta, nemde? :D :D
2020. júl. 23. 21:57
 15/27 anonim ***** válasza:
24%
Mondjuk egy valami santit a szerencsetlennel: ha 12 evesen colt a balatonon es ezt meseli emojikkal teletuzdelt kommentjeben es kozben 11 eves korral dobalozik akkor valoszinuleg meg gyerek es ugy jar ide okoskodni. Biztos szuper tanacsokat tud itt adni felnott embereknek egy tini, ahogy az latszik is. Gondolom azzal sincsen tisztaban, hogy egy terapia nem rogton fejti ki a hatasat es mondjuk altalaban egy terapias idoszak 2-3 ev is lehet, igy egy ev tenyleg kell ahhoz, hogy valaki megallapitsa az adott terapiarol, hogy hasznal e neki vagy sem. De hat errol egy tini/gyerek nem sokat tudhat. Csak kerdem en, hogy akkor meg is mi a francot keres itt?
2020. júl. 23. 22:03
 16/27 anonim ***** válasza:
0%
Nem lennék meglepve, ha épp magaddal beszélgetnél, te frusztrált beteg kis proli. :D Hatoska, 12eske?😂😂😂 legalább ennyire figyelj már oda te állat. Komolyan szétröhögöm magam. De nem is alázlak tovább, elég baj neked, hogy élsz. Jó nyaralást a Balatonon az 1000 forintos matracoddal.😂😂
2020. júl. 23. 22:05
 17/27 anonim ***** válasza:
73%
engem kimelj meg magadtol kerlek, koszi
2020. júl. 23. 22:07
 18/27 anonim ***** válasza:
64%
Biztos hosszú a nyári szünet, és unatkozik egyedül. De szerintem már volt bent fekvésen ha ennyire ajánlgatja. :) Mondjuk nem csodálkozom, ha élőben is ezt csinálja vagy felírnak neki valamit, vagy elverik.
2020. júl. 23. 22:12
 19/27 anonim ***** válasza:
49%
A V betű helyett “mindketten” c-t írtok...😂 Ennyire gyökér senki nem lehet. Egy értelmes ember, aki nem egy proletár állat mint te, max. egy hónap után meg tudja állapítani, hogy milyen szinten van a szaki es hogy tudnak-e együtt dolgozni kiscsillag. De minek is magyarázok bármit egy olyannak, akinek annyi esze van, hogy egy ajtót ko tudjon nyitni. Az emoji-k pedig rendkívül hasznosak, neked ennyit küldenék:😂😂😂🤣🙈🙈🤡
2020. júl. 23. 22:15
 20/27 anonim ***** válasza:
64%
Én sem értem minek magyarázol. Senki nem kíváncsi rá. De jól szét trollkodtad a kérdést. Jár a nyalóka.
2020. júl. 23. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!