Depressziós vagy nárcisztikus is?
Ismerek egy férfit, aki egy együttesben énekel. A felesége meghalt néhány évvel ezelőtt, halála után a karjára tetováltatta azt, hogy mettől meddig élt a nő. A nő fodrász volt, egy olló is oda van tetoválva az évszámhoz. Lett neki egy újabb felesége, de néhány év után elváltak. Ez a nő úgy élt vele együtt, hogy az elhunyt feleségéről készült tetoválását kellett néznie, amit a férfi valószínűleg a depressziója miatt csináltatott. Kiegyensúlyozott férfi szerintem nem tetováltatná magára azt, hogy az elhúnyt felesége mettől meddig élt, és az ollót sem. Amíg ezzel a második feleséggel házasok voltak, addig hordta az új házassági gyűrűt. Miután elváltak, elkezdett hordani egy másik gyűrűt. Valószínűleg az első házasságából való, biztosan sokat őrlődik az első felesége halála miatt.
Alkoholista is volt, de már jóval kevesebbszer nyúl alkoholhoz. Járt pszichiáternél, mert egyszer annyira leitta magát, hogy a rendőrség szedte össze az utcán, és a feleségének telefonáltak arról, hogy nagyon ittas és összeszedték az utcán. A felesége mondta neki, hogy menjen pszichiáterhez. A pszichiáter depressziót állapított meg, azóta gyógyszert is szed a depressziójára. Ez még az első házasságánál történt, amikor még élt az első felesége.
Öngyilkos is akart lenni, erről a felesége beszélte le.
Aki valamivel megbántja, azt alaposan megveri, vagy fizikai fájdalmat okoz neki valahogyan. Volt egy olyan eset, hogy egy kocsmában lenyomta az illetőt az asztalhoz és nekinyomta az asztalnak a fejét, a srác feje tiszta vörös volt a fájdalomtól. Fényképét láttam erről. Vicsorogott is. Koncerteken odaáll az emberek elé és az arcukba ordítja a saját nevét. Ilyenkor szinte leköpi őket, annyira ordít. Ehhez agresszív, fenyegető arcot vág. Úgy gondolja, hogy ez része a koncertjeinek. Lehetséges, hogy nem csak depressziós, hanem nárcisztikus is?
Szerintem nem nárcisztikus...
Elvitték a drogok és az alkohol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!