Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan lehet visszanyerni a...

Hogyan lehet visszanyerni a nyugtatóknak a hatását, ha öt szem után már nem érzem ugyanazt a kellemes hatást, mint korábban, miközben már rég nem adagoltam túl magam? Lehetőleg ítélkezésmentes válaszokat! Köszönöm.

Figyelt kérdés

Volt 3 éve egy sötét időszakom, amikor nagy adagban nyomtam, de sikerült visszaállnom a normál adagra, nem voltak elvonási tüneteim sem. Tavaly összvissz kétszer szálltam el (mindkétszer 5 szemet vettem be délután, és már akkor jól éreztem magam - aztán még este jött 3 szem), na de azóta normálisan szedtem... mostanáig.

Most eléggé kicsúszott a lábam alól a talaj, és az elmúlt két napban, amikor 5×0,5 Frontint bevettem, nem éreztem olyan lazának magam, mint anno.

Ez lehet az érzelmi állapotomtól is, vagy azért belejátszik az is, hogy napi szinten szedem?

Vagy hagyjak 2-3 napokat, aztán napi 1 bogyó, mondjuk 3 hónapon keresztül, hogy visszakapjam a hatását?

2020. júl. 19. 14:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Beszélj orvossal.

De ez már függőség, ezzel mindenképp kezdeni kell valamit. A problémákat sosem fogja megoldani legfeljebb elodázod velük a megoldást.

2 éve tiszta volt Benzo-függő

2020. júl. 20. 13:32
 12/12 anonim válasza:
Igen. Szerintem is keress fel egy addiktologust.
2020. júl. 24. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!