Más is ilyen furcsán érzi magát xanax bevétele után?
Szerintem ez rengeteg!
Én 0,25öt veszek be párhavonta napközbenre, nyugtat, kicsik lassúbb vagyok, utána szívesen aludnék egyet
Antidepresszáns. Az nem ugyanaz, mint a nyugtató, az egyik átalakít hosszútávon egy hormonfeldolgozási zavart az agyban, nem hat azonnal, és ha egyszer kétszer szeded nem hat "egyből" csak kb egy hét után kezdi felfogni a szervezet, akkor kezd hatni. A nyugtatónak nincs hosszútávú pozitív hatása a szervezetre, csak rögtön hat.
Xanaxot alkalmanként (párhetente, havonta) érdemes elrágni, fokozott stresszhelyzetben, akkor rögtön érzed, antidepresszánst meg szedsz egy hétig, és semmilyen pozitív hatást nem tapasztalsz(max placebot, vagy negatív mellékhatást), nem ugyanazt csinálja a szervezettel.
Nekem azt mondta a doki, hogy így kell őket "szedni" és ez várható. Nagyon jónevű magándoki, a frontinról nem is volt jó véleménnyel, én paroxetin tevát szedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!