Létezik mentális progéria? Miért érzem 50+ évesnek magam évek óta, ha csak 22 vagyok?
Figyelt kérdés
Bizonyos területeken nagyon fiatalon nagyon előrehaladott voltam, koravén gyereknek tartottak, mindig jóval idősebbnek tűntem, mint ami valójában voltam (14 évesen nem hitték el, hogy diák vagyok, 20 évesen 30-nak néztek,...). Kamaszként rengeteg energiám volt, nagyon motivált voltam, de az elmúlt években ez a nagy lendület elszállt. Nagyon motiválatlan lettem, alig van energiám bármihez, és az eszem se olyan éles már. Mi történik velem? Lehetséges, hogy az én "órám" más ütemben jár?2020. júl. 18. 04:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!