Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi lehet a Problémám?

Mi lehet a Problémám?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok.Rossz gyerekkorom volt mindig kerültem a társaságot,egésznap kussoltam és unatkoztam mindig is.Hogy miért azt mai napig nem tudom.A lényeg hogy ha lekell ülnöm több ember közé akkor nagyon kellemetlenül érzem magam.Ezt nemtudom szebben fogalmazni de szó szerint összegyül a nyál a számban és azt is félve nyelem le. Van rajtam egyfajta nyomás.Tudat alatt félek hogy kifognak nevetni,lefognak nézni,elfognak intélni.

Ha pedig nem ülnöm kell akkor igazából ezek a tünetek enyhülnek.Sőt nincsenek is.De úgy érzem magam mintha 5 órája folyamatosan tanultam volna és ugymond "lebénul" az agyam és egyfajta unalom érzés is társul hozzá.Ilyenkor nem jut eszembe semmi, nemtudom mint csináljak, hogy beszélgessek, mit mondjak stb.. nem tudom magamat adni.Gondolkoztam rajta hogy Szorongás vagy Szociális fóbia. De nemtudom mert ha nem kell ülnöm akkor tényleg csak ez az agy "bénulós" dolog van.

2020. júl. 16. 15:55
 1/1 anonim ***** válasza:
Szocfóbia ÉS szorongás. A kettő között nincs éles határ, hanem általában fedik egymást.
2020. júl. 16. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!