Reggeli iszonyú szorongás enyhítésére van tippetek?
Holnap kell visszamennem az orvoshoz, mert amit írt gyógyszert nem váltak be. :( Már nem bírom ezt az állapotot.
Minden reggelem úgy indul, hogy alig bírok felkelni az ágyból, gyomorgörcs,motiválatlanság, étvágytalanság,hányás, halálfélelem és egész nap a félelmeim uralnak. Minden este úgy fekszem le, hogy a holnap jobb lesz,túllendülök,de csak egyre rosszabb. Egyre gyengébb vagyok.
Valakinek van tippje, hogy mivel tudnék segíteni magamon?
Nagyon félek és el vagyok keseredve. :(
Köszönöm
Tudom, és minden errőmmel azon vagyok, hogy ne legyen így.
És nagyon szeretem a páromat is.
Megértelek nagyon, én is szorongok, habár nem ennyire. Nekem inkább időszakos. Régebben jártam pszichológushoz és ő tanított meg az autogén tréningre. Én nagyon ajánlom, nekem a mai napig segít, bár már csak akkor csinálom, ha már ideges vagyok. Viszont egy időben minden este csináltam és utána mikor mentem vizsgázni nem volt meg a szokásos mindjárt hányok érzés, illetve az lett a legjobb vizsgaélményem eddig.
A párod támogat? Vagy van valaki, akiben ennyire megbízol?
Kitartás! Nagyon fontos, hogy sose add fel!
Szia!
Holnap elmegyek egy pszichológushoz. Egynél már voltam korábban,de nem vált be. :(
Most keressük a neurológussal a megfelelő gyógyszert,egyenlőre szeretnék visszabillenni a normál kerékvágásba,és dolgozni ezen a félelmen.
Ő próbál nekem segíteni a maga módján,de nem igazán érti,hogy mi történik velem,és néha kicsit el is bagatizállja.
Te úgy érzed meggógyultál?
Ez már 8 éve volt, és igen sokkal jobb a helyzet. Persze, néha rámtör, de azt gondoltam, hogy teljesen sosem fog elmúlni.
Igen, sajnos az a baj, hogy aki nem éli át, az nem tudhatja, hogy mit érzel.
Örülök neki,hogy jobban vagy. :)
Igen,sajnos tényleg így van,ahogy leírod. Kicsit úgy is érzem,hogy egyedül vagyok a problémával,és nem segít nekem,vagy nem tud segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!