Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Reggeli iszonyú szorongás...

Reggeli iszonyú szorongás enyhítésére van tippetek?

Figyelt kérdés

Holnap kell visszamennem az orvoshoz, mert amit írt gyógyszert nem váltak be. :( Már nem bírom ezt az állapotot.

Minden reggelem úgy indul, hogy alig bírok felkelni az ágyból, gyomorgörcs,motiválatlanság, étvágytalanság,hányás, halálfélelem és egész nap a félelmeim uralnak. Minden este úgy fekszem le, hogy a holnap jobb lesz,túllendülök,de csak egyre rosszabb. Egyre gyengébb vagyok.

Valakinek van tippje, hogy mivel tudnék segíteni magamon?

Nagyon félek és el vagyok keseredve. :(

Köszönöm

2020. júl. 12. 11:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
8 próbáld meg lefoglalni magad minden nap valamivel mert ha begubózol csak annál rosszabb lesz a phszihés állapotod hiába szeded a gyógyszereket mellé
2020. júl. 12. 12:50
 12/17 A kérdező kommentje:

Tudom, és minden errőmmel azon vagyok, hogy ne legyen így.

És nagyon szeretem a páromat is.

2020. júl. 12. 12:53
 13/17 anonim ***** válasza:

Megértelek nagyon, én is szorongok, habár nem ennyire. Nekem inkább időszakos. Régebben jártam pszichológushoz és ő tanított meg az autogén tréningre. Én nagyon ajánlom, nekem a mai napig segít, bár már csak akkor csinálom, ha már ideges vagyok. Viszont egy időben minden este csináltam és utána mikor mentem vizsgázni nem volt meg a szokásos mindjárt hányok érzés, illetve az lett a legjobb vizsgaélményem eddig.

A párod támogat? Vagy van valaki, akiben ennyire megbízol?

Kitartás! Nagyon fontos, hogy sose add fel!

2020. júl. 13. 04:37
 14/17 A kérdező kommentje:

Szia!

Holnap elmegyek egy pszichológushoz. Egynél már voltam korábban,de nem vált be. :(

Most keressük a neurológussal a megfelelő gyógyszert,egyenlőre szeretnék visszabillenni a normál kerékvágásba,és dolgozni ezen a félelmen.

Ő próbál nekem segíteni a maga módján,de nem igazán érti,hogy mi történik velem,és néha kicsit el is bagatizállja.

Te úgy érzed meggógyultál?

2020. júl. 13. 10:34
 15/17 anonim ***** válasza:

Ez már 8 éve volt, és igen sokkal jobb a helyzet. Persze, néha rámtör, de azt gondoltam, hogy teljesen sosem fog elmúlni.

Igen, sajnos az a baj, hogy aki nem éli át, az nem tudhatja, hogy mit érzel.

2020. júl. 13. 14:11
 16/17 A kérdező kommentje:

Örülök neki,hogy jobban vagy. :)

Igen,sajnos tényleg így van,ahogy leírod. Kicsit úgy is érzem,hogy egyedül vagyok a problémával,és nem segít nekem,vagy nem tud segíteni.

2020. júl. 14. 10:07
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképpen keress egy jó pszichológust. Már csak azért is, mert ki tudod beszélni magadból ami éppen bánt vagy zavar és olyan, hogy más esetleg nem értené meg.
2020. júl. 15. 06:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!