Reggeli iszonyú szorongás enyhítésére van tippetek?
Holnap kell visszamennem az orvoshoz, mert amit írt gyógyszert nem váltak be. :( Már nem bírom ezt az állapotot.
Minden reggelem úgy indul, hogy alig bírok felkelni az ágyból, gyomorgörcs,motiválatlanság, étvágytalanság,hányás, halálfélelem és egész nap a félelmeim uralnak. Minden este úgy fekszem le, hogy a holnap jobb lesz,túllendülök,de csak egyre rosszabb. Egyre gyengébb vagyok.
Valakinek van tippje, hogy mivel tudnék segíteni magamon?
Nagyon félek és el vagyok keseredve. :(
Köszönöm
Köszönöm a tippet első válaszoló, de nekem erre sajnos már gyógyszert kell szedni.
Az ok is megvan: önbizalomhiány. :(
Első vagyok
Az önbizalomhiánytól nem szokott hányás lenni, nem stresszelünk egész nap, nincs halálfélelmünk stb
Ez nem önbizalomhiány hanem valami sokkal súlyosabb
Milyen gyógyszereket szedsz és mikor és mennyit a nap folyamán?
Generalizált szorongást, és depressziót állapítottak meg.
Ami kiváltotta szerintem: a párom legjobb barátja megcsalta a barátnőjét, és félek, hogy őt is belerángatja valamibe. Tudom, ezt csak bebeszélem magamnak, de nem tudok szabadulni a gondolattól.
További előzmény: évekkel ezelőtt volt egy nagy betegségem, majdnem meghaltam. Most újra felerősödött ez a gondolat is. Félek az évek múlásától.
És volt egy előző kapcsolatom, ahol kb nem vállalt fel az exem. Ez is a múlt, de minden hülye gondolatom felerősödött.
Te valami poszt traumatikus stresszben szenvedsz, hogy a múltban meg a jelenben forgolódsz állandóan
Foglalkozz a jelennel és kösd le magad valamivel
Ha nincs munkád akkor menj el dolgozni meg menj sportolni valamit, hogy elteljen a nap anélkül, hogy másokkal foglalkoznál és ez töltené ki az egész napodat
Ha mindennap zaklatna valaki megérteném, hogy nem tudsz kitörni a dologból na de azért nem zaklatnak téged mindennap nem így van?
Igen, igazad van. Poszttraumás stressz. Rettenetes.
Dolgozom, de így nagyon nehéz az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!