Allando felelem erzesevel mit lehet kezdeni?
Szia!
Amiket leírtál, elég komoly szorongásra utalnak. A legjobb az lenne, he fel tudnál keresni egy szakértő pszichológust, aki kezelni, esetleg diagnosztizálni tudja ezt a problémát. Ha ez nem opció, akkor csak azt tudom tanácsolni, hogy aludj eleget, és ha pánikrohamod van, szorongsz figyelj a légzésedre, mert engem, mikor ilyen problémám volt, megnyugtatott.
Ok nélkül nem jön rá egy emberre a félelem szelleme.
Majd ha lemered a valós okot írni, akkor az ember eldönti, hogy akar-e segíteni az adott embernek vagy nem. De addig csodát ne várj.
2-es. Igenis van úgy, hogy az ember fél, de nem tudja, hogy mitől. Nekem is ugyan ez volt pár éve. Féltem, ha egyedül maradok a gondolataimmal, bekattanok.
Ne írd biztosra azt amit te nem tudsz. Baromira utálom az ilyet. "Nem ilyen nincs, ilyen nem létezik" közben meg mégis, csak az illető nem élte át. Legyen itt szó bármiről.
7 No ugye, hogy itt az ok.
Hallottál már "megszakadt szívről" a kardiólógusok ismerik a jelenséget. Tipikus tünetét produkálod, amit összeszoktak keverni pánikrohammal némely figyelmetlen orvosok és félre is kezelik az ilyen embereket. Mire meg az ember rájön a problémára addigra masszív függővé is válik a gyógyszerektől.
A "megszakadt szív lehet szakításkor, egy szerettünk elvesztésétől/halálától is.
1. Tanulj meg valamilyen relaxációs technikát: autogén tréninget, vagy progresszív relaxációt, vagy amit találsz, és szimpatikus neked.
2. Kezdj el sportolni. Lehet, hogy nehéz elkezdeni, de az fogja megadni a további erődet.
3. Önismeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!