Ez derealizáció?
Figyelt kérdés
Derealizáció, ha néha néha eszembe jut, hogy mi van, ha a világ nem is létezik?2020. júl. 4. 12:02
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor mi? Unalom, vagy felesleges stressz keltés? :D
2020. júl. 4. 12:11
3/5 anonim válasza:
Az a derealizáció, amikor a külvilágot másmilyennek, megváltozottnak érzékeled. Ha normálisan érzékeled, és csak gondolsz rá, hogy nem valóságos, az semmi, csak egy kósza gondolat. Nem kell vele nagyon foglalkozni, másnak is van ilyen.
4/5 A kérdező kommentje:
Értem.
Tehát, ha ez beragad és szorongást okoz az a kényszergondolat.
Mert nyilván tudom, hogy létezik, s érzékelem stb..
2020. júl. 4. 12:40
5/5 anonim válasza:
Igen, ez csak szorongas. A derealizacio olyasmi, mintha hirtelen nem tudnad hol vagy, hogy kerultel oda ahol vagy, masnak erzel mindent. A parja a deperszonalozacio, mikor magaddal erzed ugyanezt. En peldaul ma vezettem es neztem, hogy ez amugy az en kezem, de olyan idegennek erzem, de ugy mozdul, ahogy en akarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!