Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A pszichiáter már 1. beszélget...

A pszichiáter már 1. beszélgetés után felírhat gyógyszert?

Figyelt kérdés

2020. júl. 1. 12:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem nincs ra kotelezo szabaly hogy hanyadik beszelgetes utan engedelyezett. Ha, mint szakember ugy iteli meg,hogy szukseges, akkor ezt el kell fogadni.
2020. júl. 1. 12:22
 2/12 anonim ***** válasza:
80%

Nekem elsőre írt. Mondjuk elég egyértelmű volt a problémám.

Gondolom ahogy jónak érzi.

2020. júl. 1. 12:25
 3/12 anonim ***** válasza:
69%
Megteheti. Ha sikerült diagnózist felállítania amihez gyógyszeres kezelés szükséges, akkor fel fogja írni.
2020. júl. 1. 12:38
 4/12 anonim ***** válasza:
73%
Persze, sőt, általában ez így történik.
2020. júl. 1. 18:11
 5/12 anonim ***** válasza:
20%
Óriási hiba! Abban a pillanatban már nem téged lát, csak a diagnózist és, hogy mit írjon fel. Ettől működik a pszichiátria.
2020. júl. 4. 11:56
 6/12 anonim ***** válasza:
80%
Nekem felírt és kedvesen "megnyugtatott, hogy hatalmas baj van és ha nem szedem be hamarksan az ágyból sem fogok tudni kikelni és már nincs beszteni valóm" Nem is mentem vissza többet. A receptjét meg kidobtam. Azóta is ki tudok kelni az ágyból.
2020. júl. 4. 13:28
 7/12 anonim ***** válasza:
33%

Ne vicceljetek már egy óra alatt, mit ismerhet meg egy emberből? Pont semmit.

6# Jól tetted, hogy kidobtad a receptet!

Kedves Kérdező pszichoterapeutához vagy pszichológushoz menj, a pszichiáterek nem gyógyítanak csak tünetmentessé tesznek.

Ha fáj a fejed gyakran, akkor az okát kell keresni, hogy mitől fáj, nem bekapkodni a bogyókat.

Ha nem tudsz aludni az okát kell keresni, miért nem tudsz aludni, nem altatót szedni. Ha elkezded az altatót szedni, csak altatóval tudsz majd aludni, mert hozzászoksz. Az alvási probléma rejtve marad, akkor már KETTŐ problémád lesz alvási nehézség és gyógyszerfüggőség.

2020. júl. 4. 13:47
 8/12 anonim ***** válasza:
22%
A mentális egészségügyi ellátórendszer jelenleg az életbeli problémákat betegséggé nyilvánítja, hogy lehetővé tegye a tudatmódosító szerekkel történő kezelésüket. Dollár milliárdos üzlet.
2020. júl. 4. 15:34
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
6 vagyok nem is egy óra volt. Csak egy teszt és 20 perc beszélgetés. Egyebként vicces hogy a szédülés is tünetem volt. Semmilyen orvosi vizsgálatot nem kértek. 2.hónappal későb derült ki hogy durván vérszegény vagyok és attól szédültem. Kaptam vasat és elmúlt. De ismerős meg remegett. Ő beszedte az antidepit évekig szedte mire kiderült b12 hiány miatt remegett. Az a baj hogy sok embernek valami valós baja van és utana sem jarnak hanem ész nélkül adják a bogyókat. De olyan is volt akinek jóindulató agydaganata volt ami nyomott egy területet ettől voltak panikrohamai. Ezek nem derülnek ki ha valakit bebogyoznak :(
2020. júl. 4. 17:15
 10/12 anonim ***** válasza:
29%
Az ismerősömet pajzsmirigy túlműködéssel kezelték 2 évig diliházban. Fain egy egyszerű vérvétellel kimutatható, mivel pörgött mint a ringispil, fogyott tényleg idegronyónak nézett ki. Szerencsétlen könyörgött a férjének, hogy vigye haza, mert ő nem bolond és hazavitte. A háziorvos meg elkülde vérvételre ott derült ki, hogy tényleg nem bolond.
2020. júl. 4. 22:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!