Hova, kihez fordulhatnék ha nincs pénzem pszichológusra?
Nem kell feltétlen pszichológus. Valaki, akiben megbízol, akivel szoktál beszélgetni, előhozod ezt a beszédtémát is.
Egyébként meg templomban is a lelkész, pap állítólag ért a lelki problémákhoz, megkereshetsz ilyet is, ha nem vagy hívő, akkor is valószínű nem dob ki, ha meg mégis, legalább megpróbáltad.
vannak még ingyen hívható lelkisegély számok is, ilyet is ffelhívhatsz, keress rá. úgy tudom, éjjel-nappal lehet hívni, de ebeben nem vagyok biztos.
Nincsenek barátaim....
Különben is kit érdekelne, nincsenek olyanok hogy igaz barátok.
A pszichológus meg szerintem azért lett pszichológus, mert érdekli az emberek lelki világa, azért ez egy olyan munka ahova kell empátia, nem hinném hogy valaki csak a pénz miatt csinálja. Biztos ilyen is van, de a többség tuti hogy nem ilyen.
Ráadásul még ha lennének is barátaim, neadjisten olyan akit érdekelnek a problémáim, nem tud jó tanácsot adni, hiszen nem ért hozzá....
A papról is lehetne ugyanazt mondani mint a pszichológusról.
És nem, nem vagyok vallásos, sőt, azzal a témával amivel mennék, szerintem ki is lennék tiltva a templomból...
"nem hinném hogy valaki csak a pénz miatt csinálja. Biztos ilyen is van, de a többség tuti hogy nem ilyen."
Pedig de. A pszichológus se nyújt többet, mint bárki, akinek kicsit kedve van beszélgetni. Hidd el, tapasztalat.
Hívj fel lelkisegély vonatalat akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!