A depressziosokat tenyleg irritaljak bizonyos hangok???
Figyelt kérdés
Varom valaszotok.2020. jún. 27. 20:54
1/11 anonim válasza:
Mi? Kutyasíp?
Komolyan nem tudom hova tenni ezt a kérdést.
2/11 anonim válasza:
Előfordul, pl. az Alza.huuuuu reklámtól idegrohamot kapok és üvöltök.
3/11 A kérdező kommentje:
Emberi hangok szuszogas pl.
2020. jún. 27. 21:13
4/11 anonim válasza:
Én nem vagyok depressziós, csak érzékenyebb a hangokra. Szinte fizikai fájdalmat érzek pl a szirénázó mentőtől, vagy a villamostól.
6/11 anonim válasza:
Misophonianak hívják azt a betegséget, amikor bizonyos hangok túlzott érzelmi reakciót váltanak ki valakiben
7/11 A kérdező kommentje:
Es ez gyógyítható???
Ha antidepresszanst szedek?
2020. jún. 27. 21:37
8/11 A kérdező kommentje:
Regen fel sem tunt anyam szuszogasa most idegesít apamé is es lelkiismeretfurdalasom van, h idegroham kerulget a hangtol, mióta beteg vok azota zavar.
2020. jún. 27. 21:38
9/11 anonim válasza:
Van akit idegesít, és van akit nem. De ez ugyanígy van azokkal is, akik nem depressziósak.
10/11 A kérdező kommentje:
3 honapja van ez meg.
Azelott nem volt.
Ja regen 10 eve ugyan ez volt, mikor depresszios voltam.
Zavart a szuszogas, de akkor elmult 9 honap mulva.
Utana fel sem tunt, h szuszognak.
Igen rossz, mert fizikai fajdalmat erzek ilyenkor ezektol a hangoktol, amiket nem bírok.
2020. jún. 28. 04:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!