Valaki van itt normális aki nem trollkodik és komolyan lehet vele beszélgetni?
Eléggé magam alatt vagyok, egyre jobban benyel a depresszió, napok óta semmit sem tudok csinálni, rengeteget sírok azóta. Üresnek érzem magam,vagy ha érzek valamit az csak fájdalom, szomorúság, bűntudat és keserűség...
Úgy érzem seova és senkihez sem tartozom, senkinek sem vagyok fontos (ami így is van igazából is sajnos), nem látok célt és értelmet az életemben/életemnek.
Nem akarok senki terhére, csak ha valaki volt így és rendben lett, vagy esetleg van valaki akivel beszélhetek... Sajnos barátaim nincsenek akikkel beszélhetnék, a szüleimmel a kapcsolatom nem jó szóval velük sem lehet/tudok...
Többször gondoltam már rá hogy jobb lenne ha nem is élnék másoknak meg nekem is... Elveszve érzem magam. Nem tudom mit kellene tennem.
Aki pedig azzal a "jó tanácssal" akar jönni hogy ne sajnáljam magam az ne is írjon mert az valószínűleg sosem volt így... Ez nem önsajnálat, az teljesen más...
25/L
Sajnálom, hogy így érzed magad :(
Szerintem nyugodtan írd le ide, hogy mi nyomja a lelkedet, lesznek értelmes kommentelők, biztosan!
Viszont mivel említettél ilyen témát, szeretnéd megosztani veled a
[link] weboldalt.
Segítőkészek, és abszolút nem szégyen, nem vagy a terhükre, segíteni fognak, ezért vannak.
Kitartást!
A Callforhelp, lelki telefonvonal szívesen beszélget veled és meghallgat téged és segít, ha szeretnéd. (ingyenes, 06-17004788 12 és 20 óra között)
Szeretettel várjuk hívásodat. Hívj bátran bennünket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!