Ez normális érzés/gondolat?depressziós vagyok?
Elhiszem, hogy a barátod sokrétű,minden téren megallja a helyét, de közben furcsa is kicsit, hogy ha látja, hogy neked hiányzik valamilyen hobbi, akkor nem von be. Másrészt ha meg nem érzel késztetést arra, hogy hobbid legyen, akkor mások miatt nem kell hobbit találnod. Más energia szinten vagytok, érdemes atgondolni, hogy össze lehet-e hangolni a kettőt vagy el kell fogadni, hogy neki más a temperamentuma, ami alapból nem is gond.
A munkádban ezek szerint nem tudsz kiteljesedni. Tehet alatt nő a pálma, vagy váltani kell, vagy olyan célt találni, amiben le tudsz tenni valamit az asztalra, amire büszke vagy. Akár tanulmányokba is foghatsz. De mindezt magadért tedd, ne azért mert más hogyan csinálja.
Kedves kérdező,
ne rágódj ezen annyit, tudom, ez lehet, nem könnyű, de menni fog, csak tereld el a figyelmed valamivel (pl. könyv, film), ha nagyon elhatalmasodnának rajtad a gondolataid. én azt tudom javasolni, nézz utána, milyen hobbik vannak, és azokat próbáld ki - főleg azt, ami érdekel. Vagy gondolkozz azon, mi érdekel. Mi az, ami megfog. Amivel az életed hátralévő részét tudnád tölteni. Igaz, lehet, nem lesz egyszerű megtalálni a hobbid, de sose add fel. Szurkolok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!