Pszichiáterem normális?? Amit mondott nem akartam elhinni
8 éve vagyok bulimias, depressziós, szorongásos beteg. Ezalatt szedtem 5 különböző gyógyszert valamint pszichoterápiat. Mondom orvosomnak hanytatom magam újabban minden nap és hashajtót szedek. Megkerdeztem tőle hogy mi a megoldás. Erre azt mondta ne hanytassam magam.
ez olyan mintha egy rákosnak azt mondaná az onkológusa hogy ne legyen rákos.
Mit tegyek? Normális az orvosom?
Keress infót az önbántalmazásról! Általában, akik túleszik magukat(zabálnak) alkoholizálnak, drogoznak, vagdossák magukat, koplalnak, hánytatják magukat! Úgy bántod magad, ahogy gyermekkorodban a szüleid veled bántak..ez feloldja némileg a belső feszültséget. Bántod magad, mert azt gondolod megérdemled a büntetést. Túlszabályozott gyerekek így reagálnak. Mivel semmi felett nincs kontrolljuk, ha otthon mindenben beszabályoztak, mindent úgy kellett csinálni, ahogy mondták, megtanultad elfojtani az érzéseidet a félelmeidet, dühödet és magad ellen fordítottad, mert a szüleid felett nem volt gyerekként hatalmad. Kiszolgáltatott voltál! Már nem vagy az, ezen lehet változtatni az érzéseidet kell megfogalmazni kimondani!
A pszichiáteredet meg kerüld el, ez kuruzsló! Ez NEM orvos! Többet árt mint gondolnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!