Mit csinaljak mar ezzel?
Ma uj munkahelyen kezdtem. Minden es mindenki idegen, alig aludtam este, mert izgultam, semmit nem ertek, minden nagyon sok es idegen. Konyveles. Panikbeteg vagyok. Szedek ra gyogyszert, de keveset.
Delben tort ram, vert a viz, nagyon ideges voltam, feltem. Egett a karom, mintha harminc kilos sulyt cipelnek veluk. Fel 2kor mar magam sajnaltatasa vegett elvonultam sirni a mosdoba. Utana jobb lett. Meg itt az asztalomnal is pityeregtem, de csak annyira, hogy senki ne vegye eszre. Felek, hogy mostmar minden nap ez lesz. Ebedeles utan lettem rosszul, ez az elozo munkahelyemen is problema volt. Teljesen ketsegbe vagyok esve. Elegem van. Csak arra vagyok, hogy vegre hazaerjek es kisirjam az agyamat is. Felek, hogy nem fogok beilleszkedni, hogy nem fog ez nekem menni. Felek, hogy kiderul, hogy ilyen szorongos vagyok es hulyenek fognak nezni. Felek, hogy innentol kezdve ez mindennapos lesz. :'((
Nem akarok mar tobb gyogyszert, mert mi van ha utana megint meg tobb kell. Teljesen elnyomja az erzelmi vilagomat, nem fogok tudni sirni, ilyenek.
Válassz egy nagyon jó hobbit, kapcsolj ki agyilag, például horgássz vagy menj el futni.
Ne félj, nem fog bántatni senki, legyél kedves.
Gondolj arra, hogy ez olyan, mint mikor mentél oviból ált. iskolába. :) Hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!