Szorongás ellen kinek segített az étrend/életmódváltás?
Lassan már tíz éve (nem számítva a gyerekkoromat) küzdök szorongással, de csak két éve tudatosult bennem, hogy mi is ez valójában és ekkor is kezdtem el a magam módján kezelni. Elég lassan működöm, mostanra jutottam el odáig, hogy a rosszabb napokon jógával, meditációval sikerül "normálisnak" lennem. Viszont nem mindennap használom, és az étrendem sem mondható tökéletesnek. Úgy érzem viszont, hogy eljött a "következő lépés" ideje, hogy készen állok arra, hogy elkezdjek elszakadni a régi szokásaimtól, dolgaimtól - ételektől, tevékenységektől -, és újakat vegyek föl, szerezzek.
Le tudnátok írni a tapasztalataitokat ezzel kapcsolatban? Hogy mi segített abban, hogy kezelni tudjátok a mindennapi szorongást. Tudom, hogy a pszichoterápia a leghatásosabb, és tervben is van, de jelenleg nincs rá pénzem, és addig is szeretnék mindent megtenni, most már sokkal szervezettebben, a magam módján. Étrendváltás, vitaminok, honlapok, sport stb., minden ezzel kapcsolatos dolog érdekel, hogy kinek mi vált be.
Köszi előre is a válaszokat.
(27/N)
nyilván nem ismerünk, ezért nem tudjuk, nálad mi okozza.
nálam a glutén, tejtermékek és más gyulladáskeltő ételek elhagyására gyakorlatilag megszűnt a depresszióm és szorongásom.
amikor meg elkezdtem D-vitamint szedni, még jobban lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!