Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Idegennek érzem magam a...

Idegennek érzem magam a testemben, miért?

Figyelt kérdés
pár hónapja elkezdtem teljesen kifordulni önmagamból. elkezdtem ütni magam, főleg a fejem. napról napra, hétről hétre egyre messzebb kerülök magamtól. elkezdtem egyre jobban utálni magam, mintha a lelkem utálná a testem, amiben vagyok. főleg az elmúlt pár napban lett ez ilyen súlyos.

2020. jún. 9. 17:00
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, NE reagálj a másik válaszolóra, akármit is ír. Amíg válaszolgatsz neki, addig tud piszkálni.

Segíthet, ha kibeszéled/kiírod magadból az érzéseket, félelmeket. Ha van valamilyen hobbid, abban biztosan tudsz sikereket elérni, ami segít felturbózni az önbizalmadat. Hidd el, nincs olyan ember, aki tökéletes lenne. Mindannyian követünk el hibákat; vannak olyan életszakaszok, amikor rosszabbul alakulnak a dolgok, és nem tudunk olyan jól teljesíteni, de ez nem jelenti, hogy már nem fordulhat jobbra a sorsod. Időről-időre mindenkinek vannak olyan periódusai, amikor reménytelennek érzi magát. Normális, ha ez veled is megtörténik, de ettől még ugyanolyan értékes vagy. Ha hosszabb ideig fennáll ez az állapot, akkor segítségedre lehet egy pszichológus, aki segít kibogozni, mi állhat ennek a hátterében.

2020. jún. 9. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!