Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ingyenes TB alapú vagy magánps...

Ingyenes TB alapú vagy magánpszichológust ajánlotok ?

Figyelt kérdés

2020. jún. 2. 00:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"pfff."

ezt minek neveznéd?

de nagyon remélem, hogy ez most már csak poén... ha nem, akkor most azonnal írj az egyik pszichológusnak, mert ez a viselkedés már a borderline pszichotikus részéhez hasonlít (én is voltam ebben, felismerem).. de minimum egy hiperérzékenység.. ez az ok nélküli vádaskodás, beképzelsz dolgokat, amik nincsenek.. nem érzed, hogy nem igazán viselkedsz kedvesen? segítettem, de egy köszönömöt nem nyögtél még ki

2020. jún. 2. 01:20
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget . De az,hogy elvárom az alapvető emberi tiszteletet és hogy úgy is szóljanak hozzám, az nem hiperérzékenység, se nem borderline.
2020. jún. 2. 01:23
 13/18 anonim ***** válasza:

A TB alapú pszichológushoz nem kell 3 hónapot várni és lehet már személyesen menni. TB alapúnál nem nagyon tudsz válogatni ahhoz mész akihez tartozol.

Jobbulást!

2020. jún. 2. 13:45
 14/18 anonim ***** válasza:
Tényleg szükséged van pszichológusra..
2020. jún. 2. 17:10
 15/18 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, azért is fogok majd keresni egyet.
2020. jún. 2. 17:26
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

a pfff szerintem nem a kérdésnek szólt, hanem annak, hogy sok a problémája és nehéz felsorolni (nekem így jött le a kérdezőtől)

nem tudom hova valósi vagy, de én ha pszichológushoz mennék biztos klinikai szakpszichológust választanék.

nem tudom hova valósi vagy pl.

2020. jún. 3. 08:52
 17/18 A kérdező kommentje:
Én azt, érzem, hogy legalább heti 1-szer kellene nekem pszichológus a helyzet súlyosságára való tekintettel. De nem akarok hónapokat várni míg sorra kerülök. Egyébként fiú vagyok, fiúként férfi vagy női pszichológust ajánlotok?
2020. jún. 3. 09:04
 18/18 anonim ***** válasza:
A neme szerintem nem számít. Én lány vagyok és férfi a pszichológusom de volt már nő is nem volt köztük különbség ugyanúgy szeretem mindkettőt.Keresgélj és amelyik szimpatikus ahhoz menj legyen az férfi vagy nő.
2020. jún. 3. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!