Ingyenes TB alapú vagy magánpszichológust ajánlotok ?
azt gondoltam, hogy lelki problémák, de kicsit részleteznéd?
depresszió, szociális fóbia, kiégés, életvezetési gondok ... ?
mi a fenét puffogsz?
lentebb megtalálod azokat a szakembereket, akikhez lehet menni személyiségzavarral, és akikkel lehet skype-on is konzultálni (jelenleg majdnem az összes csak így fogad pácienseket), de ha gondolod, szűkíthetsz város szerint is
azért a személyiségzavart jelöltem szűrőnek, mert az sokkal kevesebben jelölik a pszichológusok közül - mint problémát, akivel lehet hozzájuk jelentkezni - mint mondjuk a szociális fóbiát vagy az önértékelési problémát
így ezt a mennyiséget egyesével is át tudod nézni, hogy ki az, aki megjelölte még a te problémáidat
sajnos az oldalon, ha több problémát jelölsz meg, akkor összegzi a szakembereket, és nem szűkíti azokat
azért nem írtam konkrét pszichológust, mert neked kell eldöntened, hogy ki szimpatikus, aki nekem bejön, nem biztos, hogy neked is
lekezelő az te vagy velem
segítettem neked, amiben tudtam, utánanéztem, belinkeltem, és ilyeneket írsz, hát gratulálok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!