Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan foglaljam le magam,...

Hogyan foglaljam le magam, hogy ne bukjak ki nagyon?

Figyelt kérdés
Alapvetően jól érzem magam. Most azonban szakítunk a barátommal (közös döntés, langyi-semmilyen kapcsolat), munkahelyem sajnos nincs, igazi jó barátom is max 1-2, és ráadásul egyedül élek. Tippeket várok, mivel foglaljam le magam, hogy ne bukjak ki a szakítás és a sok szabadidő miatt. Pénzem nem nagyon van tanfolyamokra meg rendezvényekre...
2008. nov. 24. 13:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Gondolom, hogy munkat azert keresel, ugye? Keszits nagyon jo oneletrajzokat, esetleg kerj segitseget hozza, es kuldd millio helyre az oneletrajzodat. Az interjukra pedig keszulj fel. Nekem ez lenne a legfontosabb.

Es jarj el sportolni, ha nincs penzed akkor fuss, es biciklizz sokat!

Esetleg gondoltal e ra, hogy kulfoldon probalj uj eletet kezdeni?!

2008. nov. 24. 13:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Nyilván van otthon interneted, gondolom, arról írsz, azzal remekül elfoglalhatod magad és még ismeretségekre is szert tehetsz, nem beszélve az ott található esetleges munkalehetőségekről.

Ha szereted az állatokat, szerezz be egy kiscicát, saját tapasztalatból tudom, hogy csodákat tud tenni. Amikor hazamész, legalább vár valaki, örül neked, és a róla való gondoskodás által fontosnak fogod magad érezni. Ezen kívül legalább van, aki esténként melléd bújik.

2008. nov. 24. 14:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a tippeket, aranyosak vagytok :) Nos macskám van, nagyon szeretem, munkát keresek, és igen, külföldre költözésen is gondolkodom, de az leghamarabb januárban lesz aktuális. Köszi mégegyszer, valahogy biztos kibírom ezt a pár hetet!
2008. nov. 24. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!