Milyen tünetekkel/ okkal kèrhetem, hogy befeküdjek pszihiátriára?
Fogyatèkos maximum te vagy... tipikus gyakoris hozzá állás a mentális betegekhez gratulálok... nektek csak azt kívánom h èljètek át amiket èn legyen 100x fájdalmasabb ès próbáljatok vigyorogni a világba mintha minden csak cukormáz ès habcsók lenne!
Tudod nem azèrt teszem, mert letört a körmöm... de köszönöm szèpen az eddigi normális válaszokat meg azokat is akik fogyatèkosnak mondanak. Remèlem a gyereked tènyleg az lesz ill 10x szarabb mentális baja lesz!!!
Utolsó! Nincs semmi gond, inkább az itteni majommal van a gond. Igen leírtad mit csináljak csak èpp undok szóhasználattal... bántottalak èn tèged? Figyelemre vágyok? Talán a tièdre? Biztos h nem... èld át amit èn ès próbald túlèlni a napokat te f@sz!!!!!
Èrdekelt volna h aki már volt bent milyen stb... de úgy látom erre nem lesz lehetősègem... megyek akkor én öngyilkos leszek rendesen mert a majmok ezt mondták!!!!
Emberségből jelesek!!!
15 nem kell fogallkozni az itt elhangzottakkal ezek csak tanácsok
Menj be a phszihiátriára mondd el őszintén, hogy öngyilkossági gondolataid vannak aztán szeretnél befeküdni a phszihiátriára, biztos be fognak fektetni
17 dehogy viszik zárt osztályra, én feküdtem benn phszihiátrián és hoztak be öngyilkos jelöltet
Zárt osztályra csak az olyanokat viszik akikkel nem lehet birni, ön és közveszélyesek
Egyik barátnőmmet asszem az ügyeletre vagy a sürgire vitte a családja, rá ilyen pánik rohamok jöttek pszichés dolgok miatt. Kb 2 hetet bent volt, de nem zárt osztályon. Jót tett neki, azóta vissza kell járnia időnként a pszichiáterhez.
Szerintem te is menj be, panaszkodj ilyen pánikroham szerű tünetekre, esetleg mond a rossz gondolataid, hátha bent fognak. Jobbulást! Öngyilkos semmiképp ne legyél, semmiért sem éri meg, minden jobb lesz idővel! Kitartás!
19 ne mondja, hogy pánikrohamos mert akkor elkezdik etetni pánikrohamgátlókkal
Az igazat kell mondani különben félregyógyszerezik és abból nagy baj lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!