Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen tünetekkel/ okkal...

Milyen tünetekkel/ okkal kèrhetem, hogy befeküdjek pszihiátriára?

Figyelt kérdés

2020. máj. 30. 09:17
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Fogyatèkos maximum te vagy... tipikus gyakoris hozzá állás a mentális betegekhez gratulálok... nektek csak azt kívánom h èljètek át amiket èn legyen 100x fájdalmasabb ès próbáljatok vigyorogni a világba mintha minden csak cukormáz ès habcsók lenne!

Tudod nem azèrt teszem, mert letört a körmöm... de köszönöm szèpen az eddigi normális válaszokat meg azokat is akik fogyatèkosnak mondanak. Remèlem a gyereked tènyleg az lesz ill 10x szarabb mentális baja lesz!!!

2020. máj. 30. 10:27
 12/20 anonim válasza:
3%
Mondtam én hogy csak a figyelemre vágysz. Tipikus öngyi akinek nincs ereje megtenni inkább csak ír róla hogy majd a többi gyökér simogassa a kicsi lelkét. Ott a válasz hívd a segélykérőt. Ehelyett mit csinálsz? Tovább fröcsögsz itt...
2020. máj. 30. 10:35
 13/20 anonim ***** válasza:
1 vagyok. Ne haragudj azt hittem ok nélkül akarsz mivel okot/tünetet kértél hogy felvegyenek a pszichiátriára. De ha bemész és ezt elmondod elég indok hogy ott tartsanak. A rosszindulatú emberekkel meg ne foglalkozz.
2020. máj. 30. 10:45
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
járj el futni rendszeresen meg vegyél egy boxzsákot meg egy kesztyűt aztán azt üsd a vagdosás helyett
2020. máj. 30. 10:50
 15/20 A kérdező kommentje:

Utolsó! Nincs semmi gond, inkább az itteni majommal van a gond. Igen leírtad mit csináljak csak èpp undok szóhasználattal... bántottalak èn tèged? Figyelemre vágyok? Talán a tièdre? Biztos h nem... èld át amit èn ès próbald túlèlni a napokat te f@sz!!!!!

Èrdekelt volna h aki már volt bent milyen stb... de úgy látom erre nem lesz lehetősègem... megyek akkor én öngyilkos leszek rendesen mert a majmok ezt mondták!!!!

Emberségből jelesek!!!

2020. máj. 30. 10:50
 16/20 anonim ***** válasza:

15 nem kell fogallkozni az itt elhangzottakkal ezek csak tanácsok

Menj be a phszihiátriára mondd el őszintén, hogy öngyilkossági gondolataid vannak aztán szeretnél befeküdni a phszihiátriára, biztos be fognak fektetni

2020. máj. 30. 10:53
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha elmesz a haziorvosodhoz beutal, es akkor mehetsz a nyilt osztalyra, ahol kevesebb a gyogyszer, es "emberibben" bannak veled, segiteni fognak, ne aggodj. :) Azert vannak ott. De ha konkret ongyilkossagi gondolatokkal allitasz bele, lehet, hogy a zartra visznek, es onnan nehez kikerulni, mert azzal mar nem foglalkoznak, hogy nem minden ongyilkos ugrik ki dramaian az ablakon, hanem csak segitseget szeretne, nem ket hetig aludni a nyugtatotol.
2020. máj. 30. 11:02
 18/20 anonim ***** válasza:

17 dehogy viszik zárt osztályra, én feküdtem benn phszihiátrián és hoztak be öngyilkos jelöltet

Zárt osztályra csak az olyanokat viszik akikkel nem lehet birni, ön és közveszélyesek

2020. máj. 30. 11:06
 19/20 anonim ***** válasza:
65%

Egyik barátnőmmet asszem az ügyeletre vagy a sürgire vitte a családja, rá ilyen pánik rohamok jöttek pszichés dolgok miatt. Kb 2 hetet bent volt, de nem zárt osztályon. Jót tett neki, azóta vissza kell járnia időnként a pszichiáterhez.

Szerintem te is menj be, panaszkodj ilyen pánikroham szerű tünetekre, esetleg mond a rossz gondolataid, hátha bent fognak. Jobbulást! Öngyilkos semmiképp ne legyél, semmiért sem éri meg, minden jobb lesz idővel! Kitartás!

2020. máj. 30. 12:02
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

19 ne mondja, hogy pánikrohamos mert akkor elkezdik etetni pánikrohamgátlókkal

Az igazat kell mondani különben félregyógyszerezik és abból nagy baj lehet

2020. máj. 30. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!