Ez gyomorideg lehet?
Figyelt kérdés
Vizsgaidőszakom volt, már túl vagyok rajta, de étvágytalan vagyok, pár falat után úgy érzem, hogy tele vagyok. Hányingerem is van egy kicsit.
Már nem érzem, hogy ideges lennék viszont tudat alatt elofordulhat, mert az eredményt még nem tudom. 3 napja ez van. Lehet, hogy tudat alatt még most jön ki rajtam az izgalom?
2020. máj. 28. 21:52
1/4 anonim válasza:
Sajnos a stressz miatt ez a fajta állapot előfordulhat. Nálam általában a szakítások, időkérések, és vizsgáknál fordul elő. Mihelyst megtudod az eredményt jobban fogsz lenni, de azért muszáj enned
2/4 anonim válasza:
Nézd meg:
https://www.youtube.com/watch?v=IWxZ1tG0FQA&t=39s
Relaxációval immúnis lehetsz a stressz hatásai ellen.
3/4 anonim válasza:
Relaxáljunk:
4/4 anonim válasza:
Szerintem esélyes, hogy az. Legalábbis én így voltam annak idején vizsgaidőszakban. Talán még utána is. A citromfű teát tudom javasolni, nekem ez az egy segített. Nyugodtabbnak nem éreztem tőle magam, de az ideges erdetű gyomorpanaszaim sokat javultak,enélkül vizsgaidőszakban egyáltalán nem tudtam szilárd ételt enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!