Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan vessek véget ennek az...

Hogyan vessek véget ennek az egésznek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy több éve fennálló problémáról lenne szó. A szorongásos betegségek különböző formái mutatkoznak meg rajtam. Megpróbálom tömören vázolni mik. Gyerekként ilyen kényszeres rituálék uralták az életem, pl. ezt meg azt meg kell fognom különben valami rossz történik. Hányásfóbia mondjuk ez most is megvan. Depresszió,pánikrohamok,hangulatingadozások.

Jelenleg ott tartok,hogy minden egyes bezárt helyen rosszul leszek ha akarom ( inkább úgy fogalmazok ha gondolok rá ha nem) ha nem. Néha a négy fal között is. Nem tudtam így suliba járni,nem tudok párkapcsolatot létesíteni nagyon barátkozni sem mert átmenni se tudok máshoz nemhogy beülni valahova. Akiket nagyon rég ismerek azokkal talán túlélem de nem bízok senkiben. Állandó hányinger gyötör.. Jártam már pszichiáternél pszichológusnál nem nagyon segítettek rajtam a gyógyszerektől csak dagadt lettem és enervált. Néha olyan rosszul vagyok hogy azt kívánom haljak meg most vagy fejbe lőném magam csak ne érezzem ezt a szrt. Mit tegyek ez így nem élet csak egy kibbaa nagy szenvedés. Kihez lehet fordulni?

2020. máj. 21. 14:27
 1/1 anonim válasza:
100%

A családod támogat?

Nem jó egyedül, tudom. Én is kényszerbeteg vagyok és szorongásos panaszaim vannak és egyéb más gyakorikra nem leírandó dolgok. Boltba nem merek menni mert nézik az emberek hogy mit veszek és mindenhonnan figyelnek engem..

Elmenni újra orvoshoz nem javaslom, mert számomra is az maga lenne a halál, bezárva idegen emberekkel..

Jópofizni, rajzolgatni, az nem segít.

A zene viszont igen. Privátban szívesen küldök. Nem meditációs ezoterikus baromságok.

Szerintem vegyél egy nyuszit. Olyan aranyosak, ilyenkor ha vele foglalkozol addig se a szürkeséget látod.

Próbáld otthonosabbá tenni a környezeted, így legalább a házban nem szorongsz majd.

Fel kell tuningolni az önbizalmadat. Nem minden ez, persze, de talán segíthetek.

A lelkedet a belsődet kell megnyugtatni, így eltűnik a hányinger.

Veled vagyok. Az öngyilkosság csak tetézné a problémákat. A probléma nem saját magad vagy, hanem a betegségeid. Amik ellen lehet tenni, de csak úgy, hogy nem adod fel.

:)

Fel a fejjel

:)

2020. máj. 21. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!