Hogy tudtátok a genitális herpesz diagnózist fejben feldolgozni?
Még nem sikerült. Egy hete jöttek ki a tüneteim, csúnya hólyagokkal és nagy fájdalommal jár a mai napig, ma tudtam először fájdalom nélkül pisilni. Naponta többször elsírom magam nagyon megvisel a dolog. Nem tudom kitől kaphattam el, hogy eddig lappangott és két hét nátha után jött elő a legyengül immunrendszerem miatt vagy mostanság kaptam el valakitől. Tudom, hogy viszonylag könnyen, egy csóktól is el lehet kapni, de így sem tudom elfogadni. 8 partnerem volt összesen, 23 éves vagyok, nem mondanám különösebben soknak, sem magamat felelőtlennek, mégis elkaptam és most szenvedek a következményektől. Félek, hogy ez rányomja a bélyegét a jövőben a szexuális életemre és a kapcsolataimra és folyamatosan félelemben kell élnem, hogy átadom valakinek (az óvszer sem véd teljesen). Csak reménykedni tudok, hogy idővel jobb lesz, de őszintén ezzel kelek és ezzel fekszem..
Ha valaki átérzi nagyon hálás lennék, ha írna és megnyugtatna, mesélne a tapasztalatairól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!