Van még akit a genitális herpesz diagnózis totálisan elszigetelt és depresszióba süllyesztett?
Azt a részét sikerült felfognom, hogy nem halálos, nem is nagyon veszélyes és nem is mindig jön elő.
De mégis. Olyan mocskosnak, fertőnek érzem magam miatta. Elvette a kedvemet a párkapcsolatoktól, szextől és mindentől úgy általában.
Megkaptam örök életre és nem tudok semmit tenni ellene mert biztos sosem lesz erre gyógymód. Legalábbis nem az én életemben és biztos nem fiatal éveimben.
Legjobban az a része lomboz le, hogy mindig el kellene majd mondanom a jövendőbeli szexuális partnereimnek, akiknek úgy 99%-nál biztosan kizáró ok a herpesz.
Ugyanakkor szinte bármikor fertőzhetsz, ha gyógyszert szedsz, ha óvszert használsz, ha nincs kiütésed így orosz rulett az egész. Teljesen megértem, hogy visszautasítanának, én is ezt tenném. Ez a legszerencsétlenebb nemi betegség ami kapható.
1
Te a szerencsésebbek közé tartozol, sokaknak rendszeresen vannak kiütéseik.
Ugyanakkor amiért nincsenek kiütéseid még fertőzhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!