Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért van az, hogy nagyon...

Miért van az, hogy nagyon nehezen tudok tájékozódni? Hiába járok egy helyen kocsival pl. már három napja minden nap mégse ismerős.

Figyelt kérdés
2010. júl. 29. 19:49
 1/5 anonim válasza:
23%
Mert valószinűleg nem vagy túl okos :)
2010. júl. 29. 19:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Vagy csak rossz a memóriád!:)
2010. júl. 29. 19:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Semmi köze az okossághoz! A nők általában rosszabbul tájékozódnak és nehezebben boldogulnak a térképolvasással is. Ugyanígy vagyok. Ha idegen helyre megyek, beprogramozom, hogy "jobbra-balra-jobbra...", nehogy másfelé induljak. Kocsival is rosszul tájékozódom, pedig nagyon régen vezetek. Ez a női agyféltekére jellemző tulajdonság.
2010. júl. 29. 20:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Mert csaj vagy:D (én is csaj vagyok,és én így vagyok mint te) a lányoknak sokkal rosszabb a tájékozódó képességük mint a férfiaknak. én sem vagyok hülye,de tájékozódni mégsem tudok.
2010. júl. 29. 20:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Mert a vezetés tulságosan lefoglal. Nincs időd a "tájat figyelni" Én már 40 éve vezetek, de időnként azért előjönnek hasonló gondok. Legutoljára a GPS viccelt meg. Megfigyeltem, ha ezzel navigálok, akkor konkrétan nem is tudom, merre járok, annyira koncentrálok a gps -re. Egyébként ha gyakran jársz ugyanoda, akkor egyszer szálljál ki a kocsiból, és járd be gyalog a helyet.
2010. júl. 29. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!