Feküdjek be pszichiátriára?
Figyelt kérdés
Bulémiás vagyok. Vagdosom magam 3 hetente kb., öngyilkos gondolataim voltak. Az orvosom azt mondta feküdjek be a kórházba. Azóta picit jobban vagyok, nincsenek öngyi gondolataim. Az állapotom is jobb kicsit, de depressziós vagyok. Szerintetek érdemes lenne befeküdni azért? Vagy csak azért mesélem be, hogy jobban vagyok, hogy ne kelljen mennem?2020. máj. 14. 17:33
1/6 anonim válasza:
Szerintem érdemes lenne, bármikor visszaeshetsz. Nekem anorexiam volt és eléggé hullámzó sztori volt. ://
2/6 anonim válasza:
Igen, fogadd meg az orvosod javaslatát.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit tegyek. Mintha picit jobban lennék.
2020. máj. 14. 17:59
4/6 anonim válasza:
Akkor is feküdj be, hiszen hamar visszaeshetsz segítség nélkül.
5/6 anonim válasza:
Erősíteni tudom a többiek véleményét. Feküdj be. :)
6/6 A kérdező kommentje:
Szerintetek mire számíthatok? Úgy fognak kezelni mint egy dőlőst? Hogy kezelik ott az embereket? Emberségesek?
2020. máj. 15. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!