Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Aki szorong és pánikbeteg,...

Aki szorong és pánikbeteg, vannak hasonló tünetei?

Figyelt kérdés

Sajnos újra visszatért a pánikrohamom. A szorongás is durván felerősödött.

Ma például olyan tünetem volt, hogy azt éreztem belassult a pulzusom nagyon és ájulás érzésem lett. Amiatt mégjobban rámjött a pánik. Féltem, hogy el fogok ájjulni. Ma amúgy is alacsony a vérnyomásom. Bár a pánik miatt amúgy is szédülök sokat.

A keringésre mennyire hathat ki a szorongás és pánik? Ti szoktatok hasonlót tapasztalni? Vagy más problémám lehet?

2020. máj. 12. 15:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kihathat. Sot, alaptunet az, hogy ugy erzed elajulsz.
2020. máj. 12. 15:42
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszod.

Azt elfelejtettem a kérdésben feltenni, hogy ma amikor tartott ez a panikos rosszullétes dolog, közben a kutyám kikérezkedett WC-zni és nem emlékeztem, hogy beengedtem már vissza. Illetve arra sem, hogy milyen film ment a tv-ben. Ilyen nem volt még velem, hogy szinte késett az egész délelőtt. Ez is előfordulhat? Nem szedek semmilyen gyógyszert.

2020. máj. 12. 17:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, az eros stressz ilyen. Nekem ilyen akkor volt, mikor nagyon osszevesztem valakivel regen es elborult az agyam, uvoltottem vele. Nem emlekszem, hogy miket mondtam, csak arra, hogy kiabaltam. Valahol olvastam, hogy a szervezet igy vedekezik. A derealizacio is egyfajta vedekezes.
2020. máj. 12. 18:28
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezért kell gyógyszert szedni, az alatt nem tér vissza soha.
2020. máj. 12. 22:15
 5/5 anonim ***** válasza:
A gyógyszer is megoldás, de mint minden gyógyszernek, az erre alkalmazott szereknek is vannak mellékhatásai. Nekem is pánikbetegségem van, de mióta megtanultam kezelni a rosszulléteket és magát a betegséget, élő se jön. Tudatosítanod kell magadban, hogy ez csak félelem, a haláltól, ájulástól, de NEM fog megtörténni, mert a betegség szó szerint nem csinál ilyet. Ha gondolod, szívesen írok erről még, keress bátran.
2020. máj. 20. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!