Pánikbeteg lennék? (Hasonló tapasztalat? )
Igen ezek a pánikroham tipikus tünetei.
Ugyan én nem mentem el vele orvoshoz, mert nálam egy bizonyos esemény óta van. Van amikor gyengébb, van amikor erősebb, van hogy hetekig nincs, de olyan is hogy egy hétig mindennap. De arra nem jöttem még rá, hogy mi befolyásolja a gyakoriságot.
Ezzel pszichológust kell felkeresni.
Igen, ez a pánikbetegség, mint ahogy az orvosok is megmondták neked.
" Valakinek voltak hasonló élményei? " Igen, nekem pont ilyen tüneteim voltak.
Szia!
Pont most estem át életem legelső igazi, komoly pánikrohamján. 1 óráig tartott. Most hogy lenyugdotam kicsit olvasgatok.
Tini koromban volt vagy kétszer, kisebb, 5-10 perces. Komolyabban nem is foglalkoztam ezzel. Ez szörnyű volt, a semmiből jött. Már mondtam hívjon mentőt barátom, mert itt baj van. Úgy kezdődött érzetre elkezdett kalimpálni a szívem, leizzadtam, mintha ráültek volna a mellkasomra, fojtagatnának, hányingerem lett. 5 perc a hideg levegőn, meg egy pohár víz segített, de utána kicsivel később beütött mégjobban és abból lett egy órás.
Nagyon jó kedvem volt, sőt most az elmúlt fél évben sikerült sok mindent letennem, magam mögött hagyni, sokkal pozitívabb, optimistább lettem, végre szeretek élni, nagyon sokat mosolygok. Erre jött ez.
De most hogy elmúlt, visszaállt megint a töretlen jókedvem és nem értem miért történt, jött és ment.
Vegyem ezt figyelmeztetésnek? Vagy most tanultam belőle, hogy nem valós és le tudom küzdeni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!