Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kventiax hízlal? (Kvetiapin /...

Kventiax hízlal? (Kvetiapin / Quetiapine) Szeretném elhagyni, ugyan csak 75mg-ot szedek esténként, nem szeretném tovàbb szedni, mert tartok tőle, hogy ez áll a hízás hátterében. Csökkentettem az adagot, így viszont pokoli insomnia gyötör.

Figyelt kérdés

2020. máj. 4. 17:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Mint ahogy azt már előttem leírták, végeredményben hízlal, mint ahogy kb az összes hasonló gyógyszer. Az teljesen mindegy, hogy önmagában a gyógyszertől hízol, vagy attól, hogy éhségérzetet okoz, vagy attól, hogy teljesen átvariálja a szervezeted működését.
dec. 22. 20:03
 12/22 anonim ***** válasza:
Rohadtul hízlal. Én fél év alatt 10 kg ot híztam.
jan. 1. 19:12
 13/22 anonim ***** válasza:

11.

Egyáltalán nem mindegy, mert ha a gyógyszer hízlalna, akkor mindenki rácseszett és hízni fog, ha viszont a kaja, abból lehet enni ugyanannyit és nem fog hízni.

jan. 1. 19:16
 14/22 anonim ***** válasza:
13: és te ezt úgy mondod, hogy szedsz is ilyen gyógyszereket? Tudod milyen erős kényszert érzel olyankor, hogy egyél? Az nem szimplán éhség. És ezt 1-2 hétig talán ki lehetne bírni, de életed hátralévő részében szinte lehetetlen.
jan. 3. 01:53
 15/22 anonim ***** válasza:

14.

Igen, 10 éve szedek antidepit.

jan. 3. 07:19
 16/22 anonim ***** válasza:
Létezik olyan, aki nem hízik tőle, nem éhesebb tőle, de elenyésző.
jan. 3. 10:11
 17/22 anonim ***** válasza:

16.

És ezt te is úgy mondod hogy szedsz is ilyen gyógyszereket? Mert valahogy mindig azok szokták ezt terjeszteni, akik amúgy sosem szedték, csak elhitték azon panaszkodóknak, aki szedik és elhíztak.

Akik nem szedik, azok között is van egy csomó elhízott, miért ne lenne azok között is, akik meg szedik? Nem mellesleg: még ha éhesebb is lesz tőle, akkor mi van? Ez nem 24 órás éhség. Más is szokott éhes lenni és van úgy, hogy nem tud enni, ki lehetett bírni, nem? A másik opció nyilván az, hogy előre a 120+ kilóért, az jobb, mint időnként éhesnek lenni (állítólag)?

jan. 3. 10:15
 18/22 anonim ***** válasza:
#17: Szedtem és híztam is, mint a legtöbb más ember is, akit ismerek és szedte. De egyik barátnőm évek óta szedi (asszem 200 mg / nap) és nem lett nagyobb étvágya és nem is hízott.
jan. 3. 13:13
 19/22 anonim ***** válasza:

18.

De miért nem lehet kevesebbet enni (vagy többet mozogni)? Olyan nincs, hogy az ember nem veszi észre legkésőbb +5 kilónál, hogy valami nem stimmel.

jan. 3. 16:34
 20/22 anonim ***** válasza:
Amikor elkezdtem szedni ezeket a sz@rokat, több mint 20 kg-ot híztam, pedig nem zabáltam. Ellenben a hormonrendszerem felborult, a prolaktin-szintem az egekben volt, mintha terhes lennék. Nem is menstruáltam pár hónapig.
jan. 3. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!