Szerintetek, hogy lehet elsajátítani a szó nèlküli visszaszólást a verbális megjegyzèsekkel szemben?
Nem tudom hany eves vagy, de azert annyi onfegyelmed mar lehetne, hogy ha fontos a munka, akkor nem ugatsz vissza a fonoknek akar igaza van akar nem.
Sajnos a vilag igy mukodik.
Nem tudom hany eves vagy, de azert annyi onfegyelmed mar lehetne, hogy ha fontos a munka, akkor nem ugatsz vissza a fonoknek akar igaza van akar nem.
Sajnos a vilag igy mukodik. Ja mert ha valaki g eci veled azt el kell türnöd a pénzért hogyne.Kérdező nehogy eltürd ezt a viselkedést.
Szólj vissza burkoltan, mármint úgy, hogy érezze, hogy ne egyértelműen legyen sértés vagy ellentmondás, de ő mégis érezze. :) Ha azt mondanád neki, hogy "a k**va anyád", akkor elmondhatná másoknak, hogy sértegeted, és melléállnának. Viszont egy burkolt beszólás esetén azt mondanák neki mások is, hogy túlreagálja, ezáltal egyedül maradna a szituációban. :)
Ja, és a világ így működik a legrosszabb duma. Tegyünk róla, hogy másképp működjön. A szolgalelkű emberek sosem boldogok.
Elso valaszolo vagyok, ismetlem a valaszomat:
de azert annyi onfegyelmed mar lehetne, hogy HA FONTOS A MUNKA, akkor nem ugatsz vissza a fonoknek akar igaza van akar nem.
Persze, ha van lehetoseged, ne turd, inkabb valts, DE ha nincs mashol kilatasod jelenleg, akkor meg inkabb hagyd.
Ezen mit nem lehet megerteni? Senkinek sem kell szenvednie, de hat te magad mondod, hogy “szo nelkul” akarsz vosszaszolni?
Nem egyszerubb lenyelni a bekat? Te magad is tudod, hogy a fonokod egy igazsagtalan szemetlada, hogyan akarsz neki SZO NELKUL visszaszolni?
Most oszinten?
Próbáld meg azt, hogy ne arra reagálj, amit mond, hanem monndd meg neki, milyen érzelmeket kelt benned a kritikája.
Illetve vannak olyan leszerelő technikák, amikor először egyetértesz vele, de közben okos kérdéseket teszel fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!