Kezdek befordulni az itthon léttől. Elfogalalom magam amennyire tudom, de a magány egyre jobban legyűr. Sokmindenhez, meg amúgy sincs kedvem. Ti, hogy vészeltek át napi 24 órát? 34/f
Tartom a korábbi napi rutinom. Reggel 5:50-kor kelek, 7-re lemegyek edzeni, 9:30-tőle munka. Délben elmegyek sétálni, délután pedig bevásárolok.
Az utazás, és a kikapcsolódási lehetőségek hiányoznak, a Netflixet, HBO GO-t, YouTube-ot unom.
Igazatok van mindegyikőtöknek.
Én táppénzen vagyok, lábtörés miatt február óta.Nekem is a kimozdulás hiányzik.Igaz, hogy egyedül vagyok, de ha lehetne mászkálni, jobban menne az idő.
Hát igen, lábtöréssel nem lehet mászkálni, ez tény. :(
Nekem is kicsit rosszul jött ki, mert én január végétpl közel egy hónapig nagyon beteg voltam (99% amúgy, hogy koronavírussal, az orvos szerint is; nyilván ezt utólag mondta, mivel januárban erről még szó sem volt), és akkor meg ezért voltam bezárva itthon. Mikor végre elindulhattam, akkor meg jött ez az izé... Már én is kezdek megőrülni. :(
Az nem semmi, ha átestél a koronán.
Amúgy teljesen megértem, amit mondasz.
olvasd a bibliat, az Ur Jezus hamar visszajon es utanna nagyon nagy nyomorusag lesz.
Ezek mind mind jelek a felkeszűleshez.
Keszűlj fel, mert elkezdodtek megtortenni a bibliai prófeciak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!