Mit kellene csinálnom?
Már olyan érzésem van a barátnőm dologban, hogy amikor nem ír, akkor idegbeteggé tudok válni vagy amikor belegondolok, hogy ő 2016-ban tök jól szórakozott a családjával egy idegen férfival (2019-ben jöttünk csak össze a lánnyal, 2016-ban nem is ismertem).. és akkoris idegbeteg lettem amikor megláttam ezt a képet.. az a baj, hogy túl féltékeny vagyok, félek ha valaki elveszi tőlem, mivel 3 órára lakunk egymástól (103km) és kb havi-kéthavi egyszer megyek el hozzá (ő nem jön soha, mivel beteg, alig áll a lábán a sok gyógyszerezés miatt (vagyis csak ideiglenesen jár nehezen, de már több mint 6 hónapja)) (egyébként szorongással küzdött meg most is de már nem szorong annyira csak ritkán). Meg azért is idegbeteggé tudok válni ha belájkol egy képet facen.. tudom hogy ezeken egyáltalán nem kéne idegbetegnek, féltékenynek lennem de annyira szeretem őt hogy sajnos ez váltja ki belőlem ezeket az érzéseket.. mit kellene csinálnom hogy ne legyek ilyen?
19/F a barátnőm 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!