Miért nem hat a xanax? (23)
Pár hete extrém idegrohamokat kezdtem el tapasztalni. Néhány helyzet teljesen ki tud magamból fordítani mostanában. Egyik nap bevettem egy xanaxot, hátha megelőzhetem vele a kitörésemet, de semmi nem történt, (azon kívül, hogy kissé szédelegtem). Ugyanúgy tomboltam.
Soha nem vettem be azelőtt nyugtatót.
Az idegroham mit takar? Felelem formajaban tor rad es azt erzed menekulnod kell, vagy duhkent jelentkezik es mindenkit pofancsapnal legszivesebben?
Ha az utobbi (csak feltetelezem), akkor kezdj el boxolni vagy dobolni. A felgyulemlett felesleges feszkot igy hasznosan le tudod adni.
Dühként jelentkezik, volt egy időszak amitől rettegek, ha csak egy jelét is látom, hogy újra előjönne. Amikor úgy érzem megint meg fog történni amitől félek, kitörök magamból és török- zúzok. Kettétörtem a fésűmet és a kezemet is majdnem eltörtem (beleütöttem a falba). De nem is ez a lényeg.
Ez mind a xanax bevétele után egy órával. Nyilván nem fogok többet ilyet szedni, mivel semmi hatása nincs rám, csak miért nem hatott.
Korábban nekem is volt ilyen rohamom, többször is, és sajnos nekem sem hatott a xanax. Csodálkoztam én is, hogy nem igazán nyugtat le, pedig erős gyógyszer.
Tudod, hogy mi váltotta ki a rohamokat, vagy csak úgy jöttek magától?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!