Nagyon félek a koronavírustól! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kórházi fertőzésem volt 10 éve 22 évesen egy műtétet követően. Majdnem belehaltam, az infektológus szakorvosnak köszönhetem hogy élek. A tüdőm is károsodott, pár napig lélegeztető gépen is voltam. Nem akarnám újra átélni, nagyon félek tőle. Március eleje óta nem megyek sehova, teljesen egyedül vagyok a lakásban. A munkatársaim maszkban, kesztyűben járnak együtt sportolni, stb. Én mindenből kimaradok. Amikor orvosi kontrollra megyek évente, mindig elmondják hogy nagyon vigyázzak az influenzával, ezzel meg gondolom duplán kell! Most is nagyon félek, mert a szomszédom a mellettem lévő teraszon köhögött cigizés közben és felém fújta a szél! Meg jött egy futár maszk nékül akit nem is én hívtam, hanem a szomszéd és beállt tőlem 50 centire az ajtóban! Azóta szinte remegek, nem tudok másra gondolni. Mit tegyek? Azt látom hogy mások le se .... az egészet. Az ablakból láttam hogy valahol grillparty is volt, sportolnak az emberek, bevásárolnak. Szerintem ha én kimennék, azonnal elkapnám amilyen szerencsétlen vagyok. A kórházi fertőzésekre se adnak nagy esélyt, főleg fiatalon, de én mégis elkaptam akkor régen.2020. ápr. 21. 16:19
11/13 anonim válasza:
Meg mindig en vagyok. Neked milyen fertozesed volt?
12/13 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
MRSA fertőzésem volt (staph.) Próbáltam Netflixet nézni meg filmeket de már nagyon unom. Már csak kiülök munka után az ablakhoz és nézem azokat akik élik az életet. Szomszédos házból szerintem bulizni járnak a fiatalok, mert mindig jönnek-mennek. Jó nekik. Amúgy szerintem is pánikbetegség lesz ez. Amúgy is hipochonder vagyok kicsit. Teraszra még nem merek kimenni a szomszéd miatt. Volt régen kutyám, most jó lenne ha itt lehetne velem.
Kitartást mindenkinek!
2020. ápr. 22. 19:50
13/13 anonim válasza:
Nem kell betojni.Kicsit látnok tipus vagyok. Megérzek dolgokat.TE megmaradsz.Majd elhiszed ha lement a járvány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!