Lassan ott tartok, hogy az utcára se tudok kimenni. Évekig jártam terápiára, szedtem gyógyszereket de nem hatott semmi... Jelenleg érettségivel és nyelvtudással rendelkezem. Teljesen tanácstalan vagyok, hogy mit tudnék dolgozni. Pedig már elkéne, mert szeretnék már itthonról elköltözni, nem akarom, hogy a szüleim tartsanak még el évekig...
Kérlek, ha tudtok valamit ajánlani, bármit amit lehet home office-ban végezni, akár minimálbért is, de ameddig élek, legalább ételre jusson.
Kéne valami végzettség. Valahog öaazeszedni magad és kitalalni mit csinalnál szivesen és ahhoz elvegezni valami sulit. Tusom nem könnyű. Én is ebben vagyok de máig nem értem hogy elvégeztem azt a szakot ami érdekelt ráadasul videkrw utazgatással igaz levelezőn. És a szakmamban dolgozom. Nem könnyű bejarnom de ha otthon maradsz egyre jobban beszűkül az életed muszáj tágítani a hatarokat. Tapasztalat.
2020. júl. 18. 11:51
12/16 anonim válasza:
Ugyan az a bajom de mégis el tudom látni a munkámat. Szerencsére közel van a munkahely és az irodamban egyedül vagyok. De 40 ember főnökeként még előasasokat is kell tartsak néha. Pokoli tud lenni de senki meg nem mondaná, hogy bajom van. Muszáj csinalni. Az iskolat is úgy végeztem el, hogy hamenesem volt a vizsgák előtt és azt hitten elajulok reggelenként mikor be kellett járnom. De megis lett önalló lakásom és azt a munkát végzem amit akartam. Nehéz nagyon sokszor kínokat élek át de a 4 fal között a szülőkkel sokkal rosszabb lenne. Neked is menne csak próbáld ezt elhinni és nem feladni. Tanulj! Aztán olyan munkát valasz ahol egyedül tudsz lenni a nap nagyobb részében. 10 fős irodát en sem bírnék.
2020. júl. 18. 11:56
13/16 anonim válasza:
Képzeld úgy allamvizsgaztam hogy megkértem a tanárt hogy ülve mondhassam annyira kész voltam. :) megengedték. Semmi nem lehetetlen.
2020. júl. 18. 11:58
14/16 anonim válasza:
Milyen gyógyszereket szedtél?
Egy piacképes szakmát kellene tanulnod. Pl. pénzügy.számviteli ügyintéző (lehet egyetemi szinten is tanulni), vagy vegyésztechnikus. Ezekre van kereslet.
SSRI gyógyszer segíthet pl. Citalopram nekem bevált.
Plusz az Istenhit, ami atomenergiával felérő erőforrás.
2020. szept. 20. 18:11
15/16 Angel3000 válasza:
Szia! Nem derûlt ki, hogy làny vagy fiù vagy és hàny éves?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!