Lehetséges, hogy a xanaxra másképp reagál a szervezetem, mint a frontinra?
Máshogy hat a szer egyes emberekre.
Jó példa, hogy hasonló GABA gátláson fejti ki a hatását mint az alkohol. Általában az alkohol is szorongásoldó, de valakinél fokozza az agressziót is.
Természetesen a mennyiség is lényeg. 0.25 az pl pite, inkább placebó. 0.5-öt azért már meg lehet érezni, mint 1-2-3 sör.
1 mg, meg kb 4 sör.
Legalábbis nálam.
... és igen, szerintem is simán rászoktál csak.
Nagyon hamar kialakul a tolerancia.
Napokban nem tudtam aludni, 10 napig este 1 mg Xanaxot bevertem, eleinte úgy kiütött hogy padlót fogtam fél óra alatt :D
10 napra már lazán fentvoltam "betépve", 2-ig és élveztem a chillezést. Másnapra alig emlékeztem rá pedig.
Ma már éreztem is a szorongást és az elvonást. Szerencsére elfogyott a 20 db, szóval vége a kísérletnek és a jó estéknek.
Persze, hogy raszoktam sajnos, ez nem is kérdés, 2 éve altatón élek, csak fel évvel ezelőttig meg elég volt a természetes, aztán már nem..
Azért az elején meg a 0,25 mg is kiutott, ma mar tényleg placebo hatása is van, ha nem veszem be, kizárt hogy elaludjak... előbb fogom elájulni az álmosságtól, mint elaludni..
Tegnap frontint vettem be es ugyanolyan rosszul vagyok ma, szóval tényleg nem a xanax lehetett a gond
Ja én is kezdek becsavarodni. Tegnap óta ramatyul vagyok, folyamatosan szorongok.
Ez a 10 nap 20 mg elég volt ehhez... pedig előtte több hónapig semmit se használtam.
Szóval vigyázni kell, szerintem nagyon káros altatónak használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!