Mi bajom lehet?
Figyelt kérdés
Elég régen úgy gondolom, hogy depressziós vagyok. Viszont ahogy visszagondolok az életemre, mondjuk 15 évvel ezelőttre, látom, hogy már akkor sem voltam jobban, mint most. Sőt igazából mindig is olyan voltam, már amennyire emlékezni tudok akár kisebb gyerek koromra is, mint aki depressziós. Gyakran rosszkedvű, életunt, magamba forduló. Mindig is ilyen voltam. Születhet valaki depressziósan? Vagy ez valami más agymenés?2020. ápr. 11. 02:20
1/1 anonim válasza:
Valakinek alapból is lehet ilyen a mentalitása, lelki beállítottsága. Melankólikus típus vagy, ilyen volt pár költőnk, pl Ady Endre. Lehet javítani rajta, de poéngyáros partyarc sose leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!